Να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα…

Με νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως αυτό στην Έδεσσα, ο Ηρακλής απελπίζει τους διώκτες του…

Σε πολύ κομβικό σημείο βρίσκεται η προσπάθεια του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα, λίγο πριν την ανάπαυλα για τις γιορτές, καθώς αντιμετωπίζει το απόγευμα στην Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας τον Εδεσσαϊκό και επιδιώκει τη νίκη για δύο εξαιρετικά σημαντικούς λόγους: για να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενος το ρεπό του Άρη Παλαιοχωρίου και να στείλει ένα έντονο, ξεκάθαρο και εμφατικό μήνυμα στους διώκτες του και συνδιεκδικητές της πρωτιάς στον 2ο Όμιλο.

Εξάλλου, αν οι «κυανόλευκοι» κατορθώσουν να διαχειριστούν την αυξημένη κόπωσή τους και τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα και αποχωρήσουν με το τρίποντο της νίκης από το «Φόρης Γεντζής», θα έχουν σημειώσει μία αξιολογότατη επιτυχία, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Τη χρονική στιγμή που έχουν ήδη πιάσει κορυφή.

Ο Εδεσσαϊκός συγκαταλέγεται στην επικίνδυνη κατηγορία των δυνατών ομάδων της κατηγορίας και του Ομίλου, που έχουν τη δυνατότητα να δυσκολεύουν ακόμη και τους κορυφαίους αντιπάλους, με όπλο την έδρα τους και αυτό αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας και σημασίας της σημερινής αναμέτρησης.

Χωρίς επιπρόσθετες απουσίες

Το ευτύχημα είναι ότι αυτήν τη φορά ο Σάκης Αναστασιάδης δεν θα έχει να διαχειριστεί κάποια επιπρόσθετη απουσία, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα της ομάδας.

Παραμένουν εκτός οι Παναγιωτούδης, Καλλιβωκάς, Γιούδας και Στεφανής, ενώ την αποστολή αποτελούν οι εξής:

Βοσνιάδης, Γόμος, Αθανασίου Α., Κριτσιάνης, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Ρόβας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Υφαντίδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Αθανασίου Π., Μούδιος, Σαββελίδης, Γκουτσίδης, Δραγάνης.

Πιθανότερο το «βασικό» σχήμα

Το πλέον πιθανό είναι να συνεχίσει, για έναν ακόμη αγώνα στο βασικό σχήμα η ίδια ενδεκάδα των Βοσνιάδη, Καραντασιάδη, Καστριτσέα, Ρεβυθόπουλου, Κυριακίδη, Παντελή και Αντώνη Αθανασίου, Πτηνόπουλου, Υφαντίδη, Παπαδόπουλου και Ρόβα.

Ωστόσο, ο κόουτς της ομάδας προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να φρεσκάρει ελαφρώς το βασικό σχήμα, χρησιμοποιώντας είτε τον Βλαδίμηρο Σαββελίδη, είτε τον Γιώργο Γκουτσίδη στη θέση του Χαράλαμπου Υφαντίδη, ή αν θα είναι προτιμότερο να διατηρήσει τους δύο πρώτους ως εναλλακτικές λύσεις για την εξέλιξη της αναμέτρησης, προοπτική που συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες.

Στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας

Η αναμέτρηση Εδεσσαϊκού Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη 13/12, στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας «Φόρης Γεντζής».

Ο αγώνας δεν θα καλυφθεί σε απευθείας διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση από το Iraklis TV, ωστόσο η BlueArena θα τον καλύψει με live ενημέρωση όλων των βασικών στοιχείων εξέλιξής του, σε πραγματικό χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top