Δοκιμασία στην Πάτρα

Σκληρή αναμέτρηση για τους «κυανόλευκους», κόντρα στην εξαιρετικά πιεσμένη βαθμολογικά Παναχαϊκή…

Βόλει, Ηρακλής

Στην όγδοη στροφή του φετινού πρωταθλήματος της Volley League ο Ηρακλής αποπειράται μία δύσκολη έξοδο, αντιμετωπίζοντας στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κουκούλι» την Παναχαϊκή. Η Πατρινή ομάδα βρίσκεται υπό καθεστώς σημαντικής και ασφυκτικής βαθμολογικής πίεσης, καθώς δεν έχει γευτεί τη χαρά, αλλά και τη συγκομιδή των πόντων της νίκης και θα επιδιώξει με τεράστια ένταση να πάρει το πρώτο τρίποντό της απέναντι στους «κυανόλευκους».

Ο Ημίθεος από την πλευρά του θα πρέπει να διαχειριστεί την κόπωση από την σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Κηφισιά και την μακρινή μετακίνηση στην αχαϊκή πρωτεύουσα και να βρει σταθερό ρυθμό μέσα στην αντίπαλη έδρα, προκειμένου να φτάσει στο στόχο της νίκης.

Ορφανός: «Από τους πιο δύσκολους αγώνες…»

Ο κόουτς του Ηρακλή ευελπιστεί ότι μετά την επαναφορά του στην αγωνιστική δράση το περασμένο Σάββατο, ο προερχόμενος από τραυματισμό, Κώστας Προύσαλης, θα είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση, ενώ υπογράμμισε, σε δηλώσεις του, τη δυσκολία της σημερινής αναμέτρησης:

«Είναι από τα πιο δύσκολα ματς που έχουμε να δώσουμε κυρίως για την χρονική στιγμή που γίνεται. Η Παναχαϊκή καίγεται για βαθμούς και πιστεύω πως η βαθμολογική της θέση την αδικεί. Θα μπορούσε να έχει δύο νίκες ή να έχει πάρει περισσότερους βαθμούς. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι αλλιώς θα έχουμε προβλήματα», τόνισε ο Γιάννης Ορφανός.

Παπαδόπουλος: «Χωρίς περιθώρια για απώλειες…»

Η τοποθέτηση του προπονητή των γηπεδούχων, Παναγιώτη Παπαδόπουλου, είναι ενδεικτική των προθέσεων της Παναχαϊκής:

«Θέλουμε υποχρεωτικά μία νίκη. Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες. Και δε μιλάω τόσο βαθμολογικά όσο ψυχολογικά. Ο Ηρακλής έχει αποδείξει πως έχει καλή ομάδα αλλά κι εμείς θέλουμε να πάρουμε βαθμούς. Παρά την κούραση κάναμε διπλή προπόνηση και τα παιδιά μου δείχνουν πως είναι έτοιμα για την πρώτη μας νίκη», σημείωσε ο κόουτς των Πατρινών.

Στις 19:00, στην Πάτρα

Η αναμέτρηση Παναχαϊκής – Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη 13/12, στις 19:00 και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κουκούλι» της Πάτρας.

Η BlueArena, μέσω live ενημέρωσης, θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα και του σκορ, σε πραγματικό χρόνο.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top