Μελέτη Εδεσσαϊκού και διαχείριση κόπωσης

Η ομάδα της Πέλλας που συνιστά αξιόλογο αντίπαλο στην έδρα της και ο Ηρακλής που συνεχίζει «χωρίς ανάσα»…

Την πλήρη και διεξοδική ανάλυση του αυριανού αντιπάλου έχει στη διάθεσή του ο Σάκης Αναστασιάδης. Τα στελέχη του τεχνικού επιτελείου του Ημίθεου έχουν μελετήσει τον Εδεσσαϊκό και έχουν αναλύσει τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης στην πρωτεύουσα της Πέλλας. Ο κόουτς της ομάδας είναι απολύτως έτοιμος να παρουσιάσει τους Εδεσσαίους και τον τρόπο παιχνιδιού τους στους δικούς του παίκτες, εστιάζοντας σε δυνατότητες και αδυναμίες των γηπεδούχων της αυριανής ποδοσφαιρικής μάχης.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την τεχνική ηγεσία κάνουν λόγο για μια έμπειρη ομάδα, με δυνατότητες για τα δεδομένα της κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται και μάλιστα ιδιαίτερα επικίνδυνη στην έδρα της. Αποστολή του Ηρακλή είναι να ελέγξει ρυθμό του παιχνιδιού και να επιβάλλει εκείνος τους όρους της αναμέτρησης, σε μία δύσκολη μονομαχία, όπως αναμένεται να είναι η αυριανή στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας.

Διαχείριση κόπωσης

Με ανάπαυση και ένα πολύ χαλαρό προπονησιακό πρόγραμμα κάλυψε το διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ του τελευταίου αγώνα με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας στο Καυτανζόγλειο το περασμένο Σάββατο κι εκείνου με τον Εδεσσαϊκό αύριο το απόγευμα, ο προπονητής των «κυανολεύκων».

Στόχος του τεχνικού του «Γηραιού» είναι να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο φρέσκια η ομάδα του, μολονότι οι αγώνες είναι πολύ πυκνοί χρονικά και δεν υπάρχει η δυνατότητα σωματικής ανάρρωσης για τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι – ως γνωστόν- αποστερήθηκαν τη δυνατότητα καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Μάλιστα, το τεχνικό επιτελείο, παρά τις περιορισμένες επιλογές που διαθέτει σε επίπεδο έμπειρων παικτών, εξετάζει το ενδεχόμενο μίας –έστω – αλλαγής στην μεσοεπιθετική γραμμή του βασικού σχήματος, ώστε να τονωθεί με κάπως πιο ξεκούραστα πόδια ο συγκεκριμένος χώρος.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top