Η νέα μπουτίκ τα… σπάει: «Πιο Γριές από ποτέ»

Ο Ηρακλής επιστρέφει… παντού. Μία από τις πολλές κινήσεις που γίνονται είναι η δημιουργία νέας μπουτίκ η οποία θα επαναλειτουργήσει σε λίγο διάστημα και ήδη το κεντρικό μοτό αυτής έκανε την αποκάλυψή του: «Πιο Γριές από ποτέ», αναφέρει.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ:

Όταν πριν από λίγους μήνες σας είχαμε ενημερώσει για τις προσπάθειες που γίνονται σε όλους τους τομείς, είχαμε υποσχεθεί ότι σε βάθος χρόνου, αλλά σίγουρα, ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας θα βαδίσει με σταθερά βήματα και στο οργανωτικό κομμάτι.

Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει πλέον μια νέα σελίδα προς το παρόν στο Facebook που θα σας παρέχει όλες τις πληροφορίες για την επικείμενη έναρξη των εργασιών στη νέα μπουτίκ που θα λειτουργήσει στο Κατσάνειο και αμέσως μετά για την διαδικτυακή (e-shop).

Η νέα αυτή σελίδα, θα έχει το ύφος που χρειάζεται και μια τρελαμένη Γριά (πιο τρελαμένη από ποτέ, όπως είναι και το σχετικό σλόγκαν) θα έχει μια απάντηση για κάθε σας ερώτηση. Ντου λοιπόν…και τις επόμενες ημέρες να περιμένετε τα καλύτερα!

Σχετικά Άρθρα

Το πεντακάθαρο πέναλτι, που δεν δόθηκε στην ανατροπή του Περόνε!!! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ήταν «άσφαιρος», αλλά δεν του δόθηκε «καραμπινάτο» πέναλτι!

Ποδόσφαιρο

Back to Top