Η συγνώμη και η υπόσχεση Γκαγκαλούδη

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να ανατραπεί η άσχημη εικόνα της ομάδας δηλώνει ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή ,Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο αρχηγός του Ηρακλή θέλησε να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο για την χθεσινή ήττα και την εικόνα της ομάδας. Ακόμα υποσχέθηκε πως θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Γκαγκαλούδη:

«Συγνώμη από όλους … Η χρονιά είναι κρίσιμη και σημαντική. Όμως δεν έχουμε το δικαίωμα να τα παρατήσουμε.. Δεν κρύφτηκα ποτέ και δεν θα κρυφτώ ποτέ στα δύσκολα. Έχουμε χρέος όλοι να επιστρέψουμε πιο δυνατοί μετά από τέτοιο χαστούκι. Ο κόσμος δικαιολογημένα αντιδρά. Γεμίζει το γήπεδο και είναι δίπλα μας. Η εικόνα μας δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες μας. Προχωράμε στην Τετάρτη ,γιατί τα λόγια πλέον είναι περιττά και τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια. Είμαι πολυ απογοητευμένος γιατί αυτό που ζούμε στο Ιβανωφειο είναι μαγικό και το χαλάμε. Οι παίκτες όμως φαίνονται στα δύσκολα – και τώρα είναι τα δύσκολα- Η μπάλα είναι στα χέρια μας»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top