Τρίποντο πρωτιάς…

Ο στόχος για κατάληψη της πρώτης θέσης πριν τα Χριστούγεννα περνά μέσα και από τη σημερινή νίκη στο Καυτανζόγλειο, απέναντι στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας…

Το εύκολο είναι να οραματίζεσαι, το δύσκολο είναι να υλοποιείς το όραμά σου. Όλοι στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή είχαν θέσει ως στόχο, μετά την πολύ δύσκολη εκκίνηση στο πρωτάθλημα, να φτάσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Ομίλου μέχρι την ανάπαυλα για τις γιορτές. Θα μπορούν να σημειώσουν με υπερηφάνεια «όπερ και εγένετο», μόνο αν από τη σημερινή αναμέτρηση του Καυτανζογλείου κόντρα στον Φίλλιπο Αλεξάνδρειας βγουν νικητές, κατακτώντας το εξαιρετικά χρήσιμο τρίποντο, το οποίο – πράγματι – θα τους ανεβάσει στην κορυφή ή αν δεν ευνοήσουν πλήρως τα αποτελέσματα να είναι μια ανάσα από το να το πετύχουν.

Όλα αυτά, με την παράλληλη εκμετάλλευση ενδεχόμενου στραβοπατήματος του Άρη Παλαιοχωρίου στον Λαγκαδά. Απέναντι στους «κυανόλευκους» οι «πράσινοι» της Ημαθίας, μία ομάδα μεσαίου βεληνεκούς για την ανταγωνιστική διαδικασία του 2ου Ομίλου, όπως έχουν δείξει μέχρι τώρα. Για τους παίκτες του Ημίθεου αρκεί να είναι προσεκτικοί, μεθοδικοί, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους και αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες για γκολ που θα τους δοθούν, προκειμένου να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Πριν τον αγώνα η τελική 18άδα

Αποστολή είκοσι ποδοσφαιριστών επέλεξε ο Σάκης Αναστασιάδης, με την προοπτική σήμερα, πριν την αναμέτρηση, να καταλήξει στην τελική 18άδα, έχοντας εξακριβώσει την κατάσταση ορισμένων από τους παίκτες του, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις κόπωσης και μικροτραυματισμούς.

Επιστρέφει ο Κώστας Στεφανής, αλλά θεωρείται απίθανο να είναι στο βασικό σχήμα, καθώς θα προτιμηθεί να προφυλαχθεί, μιας και την ερχόμενη εβδομάδα έρχονται άλλα δύο «μαζεμένα» παιχνίδια.

Οι αρχικοί «20» είναι οι εξής:

Βοσνιάδης, Γόμος, Αθανασίου Α., Κριτσιάνης, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Ρόβας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Υφαντίδης, Στεφανής, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Ανδρεάκος, Αθανασίου Π., Μούδιος, Σαββελίδης, Γκουτσίδης, Δραγάνης.

Κάποιες πιθανότητες παρεμβάσεων…

Αυτήν την φορά υπάρχουν κάποιες – περιορισμένες – πιθανότητες για παρέμβαση του προπονητή στη σύνθεση του βασικού σχήματος της ομάδας. Αυτό διότι Βλαδίμηρος Σαββελίδης και Γιώργος Γκουτσίδης είναι διαθέσιμοι από τον προηγούμενο αγώνα με το Παλαιοχώρι και ίσως να προσφέρουν τη δυνατότητα στον Σερραίο τεχνικό να περάσει κάποιον από τους δύο στην ενδεκάδα, αν και δεν αποκλείεται να είναι και πάλι επιφυλακτικός ως προς αυτήν την επιλογή. Αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμό και το εντατικό πρόγραμμα αγώνων της ομάδας έχει συνέχεια, άλλωστε.

Αν επιλεγεί – τελικά – το μόνιμο βασικό σχήματα των τελευταίων αγωνιστικών, θα ξεκινήσουν οι Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Π. Αθανασίου, Α. Αθανασίου, Πτηνόπουλος, Υφαντίδης, Παπαδόπουλος και Ρόβας.

Στις 15:00, στο Καυτανζόγλειο

Η κρίσιμη αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας είναι προγραμματισμένη για σήμερα (Σάββατο 9/12), στις 15:00, στο Καυτανζόγλειο και θα καλυφθεί σε απευθείας διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση από το «Iraklis TV».

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top