Η αποστολή των «20»…

Εικοσάδα επέλεξε – σε πρώτη φάση – ο Σάκης Αναστασιάδης για τον αυριανό αγώνα με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας στο Καυτανζόγλειο

Τα προβλήματα μικροτραυματισμών και ενοχλήσεων που ταλαιπωρούν ακόμη και κάποιους από τους διαθέσιμους παίκτες της ομάδας,  ως απόρροια της έντονης κόπωσης, ανάγκασαν τον Σάκη Αναστασιάδη να προεπιλέξει μια αποστολή είκοσι παικτών, ενόψει της αυριανής (Σάββατο 9/12, 15:00) αναμέτρησης με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας στο Καυτανζόγλειο. Πριν τον αγώνα, ο «κυανόλευκος» πορπονητής, θα καταλήξει στην τελική 18άδα.

Στην προεπιλογή συμπεριλαμβάνεται και ο Κώστας Στεφανής, χωρίς να συγκεντρώνει – επί του παρόντος – πιθανότητες συμμετοχής στο βασικό σχήμα, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και η αγωνιστική επαναδραστηριοποίησή του απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Οι αρχικοί είκοσι είναι οι εξής:

Βοσνιάδης, Γόμος, Αθανασίου Α., Κριτσιάνης, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Ρόβας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Υφαντίδης, Στεφανής, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Ανδρεάκος, Αθανασίου Π., Μούδιος, Σαββελίδης, Γκουτσίδης, Δραγάνης.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top