Τοποθέτηση του ΓΣ Ηρακλή για το IRAKLIS TV

Για το “κυανόλευκο” διαδικτυακό κανάλι τοποθετήθηκε η προσωρινή διοίκηση του ΓΣ Ηρακλή

Ερασιτέχνης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ #IRAKLISTV

Η προσωρινή διοίκηση του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ και τα μέλη του, ξεκινήσαμε πριν κάποιες εβδομάδες να υλοποιούμε το όνειρο πολλών οπαδών του συλλόγου, ειδικά όσων διαμένουν εκτός Ελλάδας, τη δημιουργία μιας καθαρά «κυανόλευκης» τηλεόρασης η οποία θα προβάλει τα τμήματα του Ερασιτέχνη, θα ενημερώνει και θα αναμεταδίδει σε ολόκληρο τον πλανήτη το μεγαλείο της ομάδας μας.

Ξεκινήσαμε διευκρινίζοντας σε όλους ότι το διάστημα το όποιο διανύουμε η λειτουργιά του IRAKLIS TV είναι πιλοτική. Τεστάρουμε συνεχώς πρακτικές και μηχανήματα τα οποία λόγω των πολύ περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων μας, δεν μας ανήκουν.

Αναγκαζόμαστε σε κάθε μετάδοση να νοικιάζουμε τον εξοπλισμό πράγμα το όποιο όχι μόνο είναι κοστοβόρο αλλά προκαλεί και τα τεχνικά προβλήματα που παρατηρηθήκαν στις τελευταίες δυο μεταδόσεις για τα οποία σας ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη.

Πρόθεση μας είναι, όταν θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την αρτιότητα και την ποιότητα του προϊόντος, να μετατρέψουμε το IRAKLIS TV σε μια συνδρομητική πλατφόρμα με χαμηλό αντίτιμο η οποία δεν θα περιορίζεται μόνο στη μετάδοση των αγώνων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή η οποία ελπίζουμε να μην αργήσει ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη καθώς επίσης και την κατανόησή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη διάρκεια των μεταδοσεων.

Back to Top