- Bluearena - https://bluearena.gr -

Το Καυτανζόγλειο, που «ξεγυμνώνει» τους πάντες…

Έτσι έχουν τα πράγματα. Όταν χτίζεις επάνω σε δημοσιοσχεσίτικες λογικές και σε κανάλια «καλής επικοινωνίας» με το ποδοσφαιρικό σύστημα, όταν θεωρείς – και όχι άδικα – ότι υπάρχουν εκείνοι που θα σου εξασφαλίσουν την – υπερπολύτιμη – εύνοια του διαιτητικού παράγοντα και με βάση αυτές τις χρησιμότατες… αβάντες μπορείς να πορευθείς, μοιραία κάποτε θα κινδυνέψεις με «ξεγύμνωμα».

«Δεν ήταν κάτι αναμενόμενο για εμάς η μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαμε να περιμένουμε ότι θα βρισκόμαστε αυτήν την περίοδο στην πρώτη θέση και μάλιστα με πέντε βαθμοιύς πάνω από τον δεύτερο Ηρακλή…», σημείωνε πριν τη χθεσινή αναμέτρηση του Καυτανζογλείου, ο προπονητής του Άρη Παλαιοχωρίου, Λεωνίδας Μπίλης, σε μία ραδιοφωνική τοποθέτησή του, η οποία έσφυζε από ειλικρίνεια και ευθύτητα.

Και έχει απόλυτο δίκιο ο Έλληνας τεχνικός. Και το πόσο δίκιο έχει φάνηκε χθες το απόγευμα στο Καυτανζόγλειο…

«Δοκιμαστήριο» το Καυτανζόγλειο…

Ο σημερινός πρωτοπόρος του Ομίλου τα βρήκε δύσκολα στην έδρα του Ηρακλή, όπως θα τα βρουν στη συνέχεια και πολλοί άλλοι αντίπαλοι από τον δεύτερο Όμιλο, οι οποίοι στις έδρες τους προσπάθησαν να φανούν… «λιοντάρια».

Η ομάδα από τη Χαλκιδική, χρειάστηκε να αντιμετωπίσει ένα ποιοτικό και έμπειρο – για την κατηγορία – αγωνιστικό σύνολο, που «κουβαλά» τεράστιο όνομα και ιδιαίτερη αγωνιστική «αύρα» και σε μία έδρα από αυτές που δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται, όπως το Καυτανζόγλειο. Και, κυρίως, χωρίς τις… «αβάντες». Με «πενηνταρίσια» διαιτησία και μακριά από τον χώρο επιρροής της… ΕΠΣ Χαλκιδικής…

Το Καυτανζόγλειο, λοιπόν, είναι ένα… «δοκιμαστήριο»,  που αναγκάζει τους… «δυνατούς» του Ομίλου να «ξεγυμνωθούν», απαλλάσσοντάς τους και από την επακόλουθη υποχρέωση για… ευχαριστήριες ανακοινώσεις προς τις Ενώσεις τους…