Θ. Καράογλου: «Πιστεύω και είμαι δίπλα στη νέα προσπάθεια»

Απολύτως αισιόδοξος για το μέγιστο της επιτυχίας της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής επανεκκίνησης, δηλώνει στη BlueArena ο Θόδωρος Καράογλου, που εντοπίζει μεγάλη ποιοτική διαφορά του Ηρακλή από τους αντιπάλους του…

Ο Θόδωρος Καράογλου βρέθηκε την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Άρη Παλιοχωρίου, ενώ είναι γνωστό και δεδομένο για τους διοικούντες του ποδοσφαιρικού Τμήματος, ότι ο Ηρακλειδέας πολιτικός στηρίζει την προσπάθειά τους και είναι στο πλευρό τους για οτιδήποτε απαιτηθεί να συνδράμει.

Μιλώντας στη BlueArena, ο Θόδωρος Καράογλου, σχετικά με την εικόνα που αποκομίζει σε συνολικό επίπεδο από την αγωνιστική και την εξωαγωνιστική προσπάθεια της ομάδας, τόνισε:

«Είναι εξαιρετικά τα όσα έχουν δημιουργήσει σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο μέχρι τώρα οι Ηρακλειδείς που ασχολούνται με το Τμήμα. Είναι ένα θαύμα, τα όσα έχουν πετύχει και τα όσα εξακολουθούν να επιτυγχάνουν, υπό τις συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργούν. Πρόκειται για μια γνήσια προσπάθεια, η οποία προέρχεται και υποδαυλίζεται από την ίδια την οικογένεια του Ηρακλή μας, προσπάθεια στην οποία από την πρώτη στιγμή είμαι δίπλα, με όποιον τρόπο χρειαστεί, ώστε να συμβάλλω και σε προσωπικό επίπεδο».

«Μεγάλη ποιοτική διαφορά»

Για την επίτευξη του αγωνιστικού στόχου της ομάδας ο Θόδωρος Καράογλου φάνηκε απολύτως αισιόδοξος:

«Βρέθηκα και χθες στο Καυτανζόγλειο. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που μέχρι τώρα πρωτοπορεί στον Όμιλο. Όσα παρακολουθώ με κάνουν απολύτως αισιόδοξο. Τολμώ να πω απερίφραστα ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα στην υπόθεση της πρώτης θέσης. Η ποιοτική διαφορά της ομάδας μας από τις υπόλοιπες είναι τεράστια και αυτό το γεγονός αναδεικνύεται μέσα από παιχνίδια όπως το χθεσινό. Τα όποια στραβοπατήματά μας έχουν να κάνουν με εξωγενείς παράγοντες και όχι επειδή οι αντίπαλοι διαθέτουν την ικανότητα να μας αντιπαρατεθούν σε αγωνιστικό επίπεδο. Πιστεύω ότι θα οδηγηθούμε με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στο στόχο μας, διότι βρίσκομαι κοντά στη διοίκηση και γνωρίζω την αποφασιστικότητά της να ενισχύσει ακόμη περισσότερο μεταγραφικά – παρά τις οικονομικές αντιξοότητες – το αγωνιστικό σύνολο, μέσα από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου», σημείωσε ο Θόδωρος Καράογλου.  

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top