Χειρουργήθηκε και επιστρέφει από τη νέα σεζόν ο Κιόσης

Ο έμπειρος κεντρικός περνά σε μία μακρά φάση αποκατάστασης…

Βόλει, Ηρακλής

Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή σχετικά με την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Κιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό της ομάδας, Δήμο Αλασεϊρλή, ο οποίος πραγματοποίησε την επέμβαση. Ο παίκτης θα επανέλθει στη δράση μετά από ένα πεντάμηνο, όντα έτοιμος να λάβει μέρος στην προετοιμασία της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από το «κυανόλευκο» ΤΑΑ:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η επέμβαση στο γόνατο στην οποία υποβλήθηκε ο αθλητής Χ. Κιόσης από τον εξαίρετο επιστήμονα και ιατρό της ομάδας μας κ. Δήμο Αλασεϊρλη.

Ο Χρήστος Κίοσης αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο το μεσημέρι, ωστόσο ο αθλητής θα μείνει περίπου πέντε μήνες εκτός έως ότου αποκατασταθεί και αναρρώσει πλήρως.

Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Ιατρούς και το προσωπικό της Γενικής Κλινικής για την αμέριστη φροντίδα που έδειξαν στον αθλητή μας. Αλλά ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κ. Δήμο Αλασεϊρλή που από το 2010 προσφέρει τις τεράστιες υπηρεσίες του στην ομάδα μας με μεγάλο ενδιαφέρον, μέριμνα, υπευθυνότητα και πάνω απ’ όλα με ανθρώπινη επικοινωνία».

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top