Να γονατίσει τους… «διαπλεκόμενους»…

Κόντρα στον Άρη Παλιοχωρίου ο Ηρακλής, νικά και κρατά επαφή με την κορυφή…

Ένα πολύ σημαντικό από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι σήμερα το απομεσήμερο για τον Ηρακλή, καθώς υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο τον πρωτοπόρο του 2ου Ομίλου, Άρη Παλαιοχωρίου. Η απόσταση των πέντε βαθμών που δημιούργησαν οι Χαλκιδικιώτες, εκμεταλλευόμενοι τη διαιτητική εύνοια στο δικό τους παιχνίδι με τον Πιερικό και τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση των «κυανολεύκων» στον Λαγκαδά, πρέπει να ελαχιστοποιηθεί πάση θυσία για την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη.

Ο στόχος είναι προφανής και είναι μόνο η νίκη. Χωρίς άγχος και με συγκέντρωση στο παιχνίδι τους οι παίκτες του Ημίθεου, θα πρέπει να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να φτάσουν στην επιτυχία, απέναντι σε έναν αντίπαλο ικανό – όπως έχει αποδείξει η μέχρι τώρα διαδρομή του στο πρωτάθλημα – και πολύ καλά «δικτυωμένο» στον χώρο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, όπως η ίδια η ομάδα του Παλαιοχωρίου παραδέχθηκε με πρόσφατη ευχαριστήρια ανακοίνωσή της προς την ΕΠΣ Χαλκιδικής, η οποία κρατά – εκ μέρους της – εξαιρετική επαφή με το σύστημα της ΕΠΟ…

Εναλλακτικές προσθήκες Σαββελίδης και Γκουτσίδης

Το σημαντικό για την τεχνική ηγεσία του «Γηραιού» είναι ότι μετρά δύο σημαντικές επιστροφές παικτών, οι οποίοι, αν ήταν απολύτως έτοιμοι, θα διεκδικούσαν ρόλο στο βασικό σχήμα. Μετά από αρκετά παιχνίδια ο Βλαδίμηρος Σαββελίδης θα είναι διαθέσιμος, όπως και ο Γιώργος Γκουτσίδης, που ξεπέρασε σύντομα τις ενοχλήσεις από τον αγώνα με τον Καμπανιακό.

Ο έμπειρος μέσος αναμένεται να μείνει στον πάγκο και να επιλεγεί να βοηθήσει στη συνέχεια, είτε ως κεντρικός χαφ, είτε ως πλάγιος, ενώ το ίδιο προβλέπεται να συμβεί και με τον νεαρό εξτρέμ.

Την αποστολή του Ηρακλή συγκροτούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Βοσνιάδης, Γόμος, Αθανασίου Α., Κριτσιάνης, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Ρόβας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Υφαντίδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Ανδρεάκος, Αθανασίου Π,, Μούδιος, Σαββελίδης, Γκουτσίδης.

Πιθανότερο το ίδιο βασικό σχήμα

Υπό αυτές τις συνθήκες, το πλέον πιθανό είναι ο κόουτς να εμπιστευθεί το ίδιο βασικό σχήμα, με τερματοφύλακα τον Βοσνιάδη, στην άμυνα τους Καραντασιάδη, Καστριτσέα, Ρεβυθόπουλο και Κυριακίδη, στην μεσαία γραμμή τους αδελφούς Αθανασίου, τον Πτηνόπουλο και τον Υφαντίδη και στην επίθεση τον Παπαδόπουλο και τον Ρόβα.

Στις 15:00, στο Καυτανζόγλειο

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Άρη Παλαιοχωρίου είναι προγραμματισμένη για τις 15:00, στο Καυτανζόγλειο, σήμερα (Τετάρτη 6/12) και θα μεταδοθεί με απευθείας διαδικτυακή τηλεοπτική κάλυψη από το «Iraklis TV», την τηλεοπτική πλατφόρμα της επίσημης ιστοσελίδας του Γυμναστικού Συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top