«Μυστήριο» η όλη υπόθεση με τον Μπαστακό…

Αλλοπρόσαλλη εξέλιξη, με αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες και ενδείξεις στην ιστορία με τον νεαρό σέντερ φορ…

Η αλήθεια είναι ότι στην περίπτωση του Μιχάλη Μπαστακού και το όποιο ενδεχόμενο να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ηρακλή είναι εξαιρετικά δύσκολο το να εξάγει κανείς κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Για να αντιληφθείτε το πόσο «μπερδεμένη» είναι η όλη ιστορία, ας παραθέσουμε την εξέλιξη που αυτή εμφάνισε εδώ και λίγο καιρό, όταν προέκυψε το ενδιαφέρον για την επιστροφή του:

@ Στα «κυανόλευκα» δημοσιογραφικά γραφεία, λίγες μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Οκτωβρίου, φτάνει η πληροφορία ότι ο Ηρακλής βρίσκεται εγγύτατα στην επιστροφή του Μπαστακού, με νέο δανεισμό του από τον Ατρόμητο.

@ Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν ότι ο παίκτης έχει κάνει τα πάντα για να διατηρήσει επαφή με το περιβάλλον του Ημίθεου, διατηρεί φιλίες στη Θεσσαλονίκη, ρωτά και ενδιαφέρεται για την ομάδα και είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής του.

@ Η περίπτωση επιστροφής Μπαστακού ματαιώνεται, με τις πληροφορίες που καταφθάνουν από την Αθήνα να αναφέρουν ότι την μετακίνηση «έκοψε» ο Γιώργος Σπανός.

@ Με το που «καταλαγιάζει» η όλη υπόθεση, από πλευράς Ηρακλή διευκρινίζεται ότι εκείνος που τελείωσε κάθε προοπτική υλοποίησης της μεταγραφής, είναι ο ίδιος ο Μιχάλης Μπαστακός, ο οποίος τόνισε στον Ατρόμητο ότι «εγώ στην Γ΄ Εθνική δεν πηγαίνω, εφόσον δεν με θέλετε, αφήστε με ελεύθερο»…

@ Και φτάνουμε στο σήμερα, με τις φήμες περί νέου «φλερτ» μεταξύ Ηρακλή και Μπαστακού να αναζωπυρώνονται και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να τις υποδαυλίζει με αναρτήσεις στα social media που παραπέμπουν στο παρελθόν του στον Ημίθεο. Την ίδια ώρα από την ομάδα προκύπτει ότι δεν θα ξαναενδιαφερθούν για τον παίκτη…

Συνεπώς, το ασφαλές συμπέρασμα θα προκύψει μόνον όταν θα έχουμε απτά αποτελέσματα στην όλη υπόθεση…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top