Μακριά από το άγχος…

Ο Σάκης Αναστασιάδης έδωσε το μήνυμα της αντιμετώπισης του σημαντικού αγώνα με τον Άρη Παλαιοχωρίου…

Η ήττα στις καθυστερήσεις από την ΑΠΕ στον Λαγκαδά είναι λογικό να επηρέασε σε ψυχολογικό επίπεδο την ομάδα. Ιδίως, την επηρέασε το γεγονός ότι ενώ η ίδια – μετά από έξι διαδοχικές νίκες – γνώρισε την ήττα, ο βασικός αντίπαλός της στην μάχη για την άνοδο (όπως έχουν τα πράγματα στον Όμιλο μέχρι στιγμής), εξακολουθεί να βρίσκει λύσεις και να αποφεύγει τις… «κακοτοπιές», εξασφαλίζοντας τα πολυπόθητα τρίποντα της νίκης.

Ο Άρης Παλαιοχωρίου αποδεικνύει ότι μετέχει στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας εξασφαλισμένη και τη «θετική» αντιμετώπιση του διαιτητικού παράγοντα και αυτό του παρέχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και μάλιστα σημαντικότατο.

Την ομάδα της Χαλκιδικής καλείται να αντιμετωπίσει αύριο στην έδρα του ο Ημίθεος, με στόχο να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ πριν τον αγώνα της περασμένης Κυριακής ανέμενε την αναμέτρηση του Καυτανζογλείου ως ευκαιρία για προσπέραση και κατάληψη της πρώτης θέσης.

«Χωρίς άγχος και με απόλυτη συγκέντρωση…»

Ο κόουτς των «κυανολεύκων» αντιλαμβανόμενος αυτήν τη – λογική και επόμενη – μεταστροφή κλίματος στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού Τμήματος, επιδιώκει να κρατήσει ακμαιότατο το ηθικό των παικτών του και να τους διατηρήσει μακριά από την παγίδα του άγχους.

Αναγνωρίζει ότι είναι η πρώτη φορά που έχουν περιέλθει σε αυτήν τη θέση, καθώς τα συνεχή επιτυχή αποτελέσματα τους είχαν φέρει σε εξαιρετικά προνομιακές συνθήκες και τους καλεί να το διαχειριστούν, ως νέο δεδομένο.

«Ήταν μία δυσάρεστη εξέλιξη και ένα κακό αποτέλεσμα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τα όσα έγιναν στον Λαγκαδά, σημειώνοντας τις αδυναμίες και τα λάθη μας, ώστε να μην τα επαναλάβουμε. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθούμε από ένα κακό αποτέλεσμα. Μπορεί ο αντίπαλος που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τώρα να είναι πρώτος στη βαθμολογία, ωστόσο εμείς έχουμε την ευκαιρία να τον νικήσουμε και να αλλάξουμε τα δεδομένα. Και θα φτάσουμε σε αυτόν το στόχο, αν αγωνιστούμε χωρίς άγχος, απολύτως συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και εκμεταλλευόμενοι τα δικά μας πλεονεκτήματα και τις δικές τους αδυναμίες», ήταν το μήνυμα του Σερραίου τεχνικού προς την ομάδα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κορυφής στο Καυτανζόγλειο.

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top