Μια ακόμη δύσκολη αποστολή…

Για τη συνέχιση του απόλυτου των νικών στον Λαγκαδά ο Ηρακλής…

Στην εξαιρετικά δύσκολη, επίπονη και χωρίς ανάσα διαδικασία των συνεχόμενων – «πυκνών» σε χρόνο διεξαγωγής – αγώνων, οι οποίοι θα κρίνουν κατά σημαντικό ποσοστό την προοπτική του στο πρωτάθλημα, μπαίνει από σήμερα ο Ηρακλής. Το συγκρότημα του Σάκη Αναστασιάδη έχει να αντιμετωπίσει την ΑΠΕ Λαγκαδά στο Δημοτικό Στάδιο της γειτονικής κωμόπολης. Πρόκειται για έναν αντίπαλο από εκείνους που άρχισαν με φιλοδοξίες την πορεία τους στον 2ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, καθώς διαθέτει ένα έμπειρο ρόστερ, το οποίο τον ευνοεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το τεχνικό επιτελείο του Ημίθεου σε καμία περίπτωση δεν παραπλανάται από τα όσα συνέβησαν στο «ματς – ροντέο» της περασμένης αγωνιστικής στη Χαλάστρα, όπου ο ανίσχυρος Καμπανιακός επικράτησε με 4-3 του Λαγκαδά, καθώς γνωρίζει ότι ο σημερινός αντίπαλος είναι «δεμένος» και αγωνιστικά επικίνδυνος, ιδίως όταν αγωνίζεται στην έδρα του. Υπό αυτό το δεδομένο, άλλωστε, προετοιμάστηκαν οι «κυανόλευκοι» μέσα στην εβδομάδα, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω των αρκετών βροχοπτώσεων.

Με σημαντικές ελλείψεις

Το βαρύτατο πρόγραμμα που ακολουθεί, ανάγκασε τον κόουτς να μην θελήσει να ρισκάρει τη συμμετοχή στον αγώνα του Λαγκαδά παικτών οι οποίοι, είτε προέρχονται από τραυματισμό, είτε αισθάνθηκαν ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Κατά συνέπεια ο Βλαδίμηρος Σαββελίδης και ο Κώστας Στεφανής θα μείνουν εκτός για μία ακόμη αναμέτρηση, ενώ ο Γιώργος Γκουτσίδης, που φάνηκε να επιβαρύνεται από τη συμμετοχή του την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε κι εκείνος εκτός αποστολής. Παράλληλα, εκτός παραμένουν και οι μακροχρόνιοι απόντες Παναγιωτούδης, Καλλιβωκάς και Γιούδας.

Την αποστολή συγκροτούν 19 ποδοσφαιριστές και είναι οι:

Βοσνιάδης, Γομος, Αθανασίου Α., Δραγάνης, Ευσταθιάδης, Κριτσιάνης, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Ρόβας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Υφαντίδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Ανδρεάκος, Αθανασίου Π., Κατσούλης, Μούδιος.

Το γνωστό σχήμα, αν είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι…

Αν και εφόσον κάποιος από τους θεωρούμενους βασικούς από τον προπονητή δεν έχει κάποιο πρόβλημα λίγο πριν τον αγώνα, το γνωστό βασικό σχήμα του Σάκη Αναστασιάδη θα αποτελέσει την ενδεκάδα του Ηρακλή και στο σημερινό ματς. Αυτή η προϋπόθεση αφορά στην παρουσία 19 ποδοσφαιριστών στην αποστολή, γεγονός, που υπονοεί ότι ο Σερραίος κόουτς περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση κάποιου από τους βασικούς του, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αν όλα, λοιπόν, δρομολογηθούν θετικά μέχρι τη σέντρα της αναμέτρησης, ο τεχνικός του «Γηραιού», με διαθέσιμους και τους δύο κεντρικούς μέσους του (αδελφοί Αθανασίου), αναμένεται να επανέλθει στο «4-4-2», με τερματοφύλακα τον Παναγιώτη Βοσνιάδη, στην άμυνα, κεντρικό δίδυμο τον Άγγελο Καραντασιάδη (δεξιός στοπερ) και τον Λεωνίδα Καστριτσέα (αριστερό στόπερ), δεξιό μπακ τον Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο και αριστερό μπακ τον Σάββα Κυριακίδη. Στην μεσαία γραμμή, ως κεντρικό δίδυμο τον Παντελή Αθανασίου (ως «καθαρός» κόφτης) και τον Αντώνη Αθανασίου (ως «οκτάρι»), δεξιός μεσοεπιθετικός ο Μηνάς Πτηνόπουλος, αριστερός μεσοεπιθετικός ο Χαράλαμπος Υφαντίδης, ενώ στην επίθεση, σε ρόλο ελεύθερου κυνηγού ο Χρήστος Ρόβας και σέντερ φορ ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λαγκαδά

Η αναμέτρηση ΑΠΕ Λαγκαδά – Ηρακλής είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα (Κυριακή 3/12) στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λαγκαδά και είναι δεδομένο ότι θα την παρακολουθήσουν και πολλοί φίλοι του Ημίθεου, που θα βρεθούν εκεί για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top