- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αλεξανδρής: «Σημαντική η νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε και με Λευκάδα»

Ικανοποιημένος δήλωσε για τη νίκη του ΗΡΑΚΛΗ στο “Π.Σαλπέας” ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής. Μιλώντας στο iraklis-bc.gr υπογράμμισε πως:

 

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και έχει μεγάλη σημασία γιατί είναι εκτός έδρας. Και μάλιστα έγινε σχετικά πιο εύκολα σε σχέση με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό της, όπως είχαμε πει. Είχα πει επίσης και το πιστεύω πως η άνοδος θα κριθεί σε αυτά τα αποτελέσματα. Κάναμε μια ώριμη εμφάνιση, είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή τη νίκη, αλλά να συνεχίσουμε με την ίδια αφοσίωση στον… μαραθώνιο παιχνιδιών που έχουμε μπροστά μας. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο».

Για τον χθεσινό αγώνα τόνισε: «Ξεκινήσαμε καταπληκτικά στην άμυνα, είχαμε τρία καλά δεκάλεπτα, το πρώτο, το δεύτερο και το τέταρτο. Στο τρίτο δεκάλεπτο έβαλαν πολλά σουτ οι αντίπαλοι, όμως δείξαμε χαρακτήρα και με κυρίαρχο στοιχείο την άμυνά μας, στην οποία δώσαμε έμφαση όλη την βδομάδα, καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε».

Για τη συνέχεια του ΗΡΑΚΛΗ που υποδέχεται το Σάββατο τη Δόξα Λευκάδας (17:00) σχολίασε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα της Λευκάδας αν και είναι πολύ καλή έχασε πάλι και δεν ξέρω αν θα υπάρξουν εξελίξεις εκεί. Σε κάθε περίπτωση εμείς οφείλουμε να δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα καλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να υπερασπιστούμε την έδρα μας και πάλι, κάτι επίσης σημαντικό για την προσπάθεια μας. Μετά έχουμε μια σειρά κρίσιμων αγώνων, στην Αθήνα, όπου ο πρόεδρος θα κάνει άλλη μια θυσία και θα μείνουμε Αθήνα, θα πάμε αεροπορικώς και θα παίξουμε με Αμύντα και Δούκα, δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αλλά πρώτα βλέπουμε τον αγώνα με τη Λευκάδα, που θέλουμε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο καλοί και να πάρουμε τη νίκη».