Θα ενισχυθεί με κεντρικό από τις 15 Δεκεμβρίου

Τουλάχιστον δύο κρίσιμα παιχνίδια θα αναγκαστεί να δώσει ο Ηρακλής χωρίς τρίτο κεντρικό και με τον νεαρό Φωτιάδη βασικό…

Βόλει, Ηρακλής

Όλα δείχνουν ότι ο «κύβος ερρίφθη», στην περίπτωση της ενίσχυσης με ένα ακόμη κεντρικό, μετά την οριστική απώλεια για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν του Χρήστου Κιόση. Το συμπέρασμα που προκύπτει από τις συζητήσεις διοίκησης και τεχνικού επιτελείου είναι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση.

Μία ακόμη οικονομική υπέρβαση (από τις πολλές που έχουν αναγκαστεί να κάνουν όλο αυτό το διάστημα οι ιθύνοντες του «κυανόλευκου» βόλεϊ, χωρίς την απαιτούμενη οικονομική συμπαράσταση προκειμένου να στηρίξουν την ύπαρξη της ομάδας), αναμένεται να πραγματοποιηθεί. Όχι μόνο διότι υπάρχει ένα κενό εμπειρίας στους κεντρικούς, με την απενεργοποίηση του πολύπειρου Κιόση, αλλά και διότι – υπό τα νέα δεδομένα – δεν «βγαίνουν» ούτε οι καθημερινές προπονήσεις.

Με μόνο δύο κεντρικούς στην ομάδα, τον Μπάιρον Φέργκιουσον και τον 20χρονο Νικηφόρο Φωτιάδη (ο οποίος, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι στου Ρέντη με τον Ολυμπιακό, περνά σε ρόλο βασικού) το καθημερινό προπονησιακό πρόγραμμα του Γιάννη Ορφανού δυσχεραίνεται σε σημαντικό βαθμό.

Μάλλον Έλληνας, από τα μισά του Δεκεμβρίου

Ο κανονισμός μεταγραφών της Volley League προβλέπει εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο από τις 15 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε, στον Ηρακλή ευελπιστούν ότι θα έχει εντοπιστεί και θα έχει ενταχθεί στην ομάδα ο νέος κεντρικός, ο οποίος το πιο πιθανό  Έλληνας και όχι για λύση από το εξωτερικό (θα στραφούν σε λύση ξένου, αν και εφόσον  δεν υπάρχει διαφορετική επιλογή).

Αυτό σημαίνει, ότι – υπό την προϋπόθεση ότι θα δρομολογηθούν ομαλά τα πράγματα στον συγκεκριμένο τομέα – ο Ημίθεος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ενισχυμένος με έμπειρο βασικό κεντρικό δίπλα στον Φέργκιουσον και συνολικά τρεις παίκτες σε αυτήν τη θέση στη σύνθεσή του, από τον αγώνα της 16ης Δεκεμβρίου, κόντρα στον Παβοχαϊκό, στην Μίκρα.

Ως τότε όμως, το «κουπί» στη συγκεκριμένη θέση θα «τραβήξουν» ο Μπάιρον Φέργκιουσον και ο νεαρός Νικηφόρος Φωτιάδης, «βγάζοντας» κρίσιμες σε – βαθμολογικό επίπεδο – αναμετρήσεις, όπως αυτές με την Κηφισιά στην Μίκρα και την Παναχαϊκή στην Πάτρα, πέραν – βεβαίως – της αυριανής με τον – επίδοξο πρωταθλητή – Ολυμπιακό…

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top