- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ολοταχώς για «David Ancrum Basketball Camp» στο Ιβανώφειο!

Η δημόσια έκφραση της επιθυμίας και της έντονης διάθεσης του Ντέιβιντ Ίνγκραμ για επέκταση των συνεργασιών του σε επίπεδο Υποδομής στο χώρο του μπάσκετ και προς την κατεύθυνση του Ηρακλή, η οποία εκφράστηκε μέσω της… επετειακής ραδιοφωνικής συνέντευξής του στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε», του «Libero 107,4», κινητοποίησε έντονα τους ιθύνοντες του Ημίθεου.

Πάντοτε στο Ιβανώφειο, σε επιτελικό επίπεδο αναφοράς, είχαν και εξακολουθούν να έχουν στο μυαλό και στην καρδιά τους τον εξαιρετικό και μοναδικό υπεράσο του παρελθόντος, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον κόσμο της ομάδας και η αναζήτηση αξιοποίησής του, μέσω μιας συνεργασίας μαζί του, δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται.

Ιδίως από τη στιγμή, κατά την οποία στο Τμήμα, που ταλαιπωρήθηκε έντονα τα τελευταία χρόνια, υπάρχει ένας συνεπής και αξιόπιστος επικεφαλής χρηματοδότης, όπως ο Θόδωρος Δρακόπουλος και με δεδομένη την οργανωμένη προσπάθεια που καταβάλλεται στον τομέα της Ακαδημίας μπάσκετ, η υλοποίηση μιας – πρώτης φάσης, έστω – συνεργασίας με τον Ντέιβιντ Ίνγκραμ φαίνεται αποκτά ουσιαστικό έδαφος.

Προσπάθειες για «Camp»…

Οι ιθύνοντες του μπασκετικού Ηρακλή και κυρίως οι αρμόδιοι της «κυανόλευκης» Ακαδημίας μπάσκετ έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τις πρώτες σκέψεις και τις πρώτες ενέργειες για αξιοποίηση αυτής της επιθυμίας για συνεργασία με τον 59χρονο κόουτς. Ο Ντέιβιντ έχει – πλέον – αποκτήσει τεράστια εμπειρία (σχεδόν 20 ετών!) στον τομέα της εκπαίδευσης των «πιτσιρικάδων» στις ΗΠΑ και κάνει εξαιρετική δουλειά σε Ακαδημία του Σακραμέντο, όπου εργάζεται.

Οι προσπάθειες που γίνονται είναι προς την κατεύθυνση της πραγματοποίησης ενός πρώτου «David Ancrum Basketball Camp», στο λατρεμένο (για τον Ίνγκραμ) Ιβανώφειο, το οποίο θα αφορά στα παιδιά του Ημίθεου και – όπως είναι απολύτως προβλεπόμενο, ακόμη και προκαταβολικά – θα έχει τεράστια επιτυχία.

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι πιθανό να υλοποιηθεί κατά τη θερινή περίοδο, αναλόγως και των υποχρεώσεων του Αμερικανού κόουτς (εξετάζεται το ενδεχόμενο και άλλων χρονικών περίοδων, ώστε να εξυπηρετηθούν και οι δύο πλευρές) και στα πλέον αισιόδοξα σχέδια των ανθρώπων του Ηρακλή εντάσσεται η σκέψη της καθιέρωσης αυτής της μορφής συνεργασίας σε ετήσια βάση…