Τουτζιάρης: “Η πιο καθαρή προσπάθεια που έγινε ποτέ, ελάτε ΟΛΟΙ στο γήπεδο”

Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή να επιστρέψει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα έκανε στην απολογιστική συνέντευξη τύπου ο Φάνης Τουτζιάρης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάνης Τουτζιάρης:

“Η προσπάθεια γίνετε δύο χρόνια τώρα, όταν ακόμα καταλάβαμε τι εστί Παπαθανασάκης. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε το κακό. Η ομάδα έφτασε στο σημείο να καταστραφεί και να οδηγηθεί και πάλι στη Γ’ Εθνική. Θέλω να πω πως όλοι μας είμαστε οπαδοί του Ηρακλή, δεν είμαστε παράγοντες.

Αγαπάμε, πονάμε τον σύλλογο και θέλουμε να τον δούμε ξανά εκεί που του αξίζει. Ο Ηρακλής ανήκει στον λαό του, αλλά τα 1000 εισιτήρια που κόβονται είναι πολύ λίγα. Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα. Και ο τρόπος τη δεδομένη στιγμή είναι μόνο με στήριξη και αγορά εισιτηρίων στα παιχνίδια.

Είναι λίγος ο κόσμος στο γήπεδο για τα δεδομένα του Ηρακλή. Με την ΑΕΚ είχε 25.000 κόσμο σε αγώνα Β’ Εθνικής. Η προσπάθεια που γίνετε τώρα που είναι πιο “καθαρή” από ποτέ. Ο κόσμος πρέπει να έρθει, να στηρίξει και να ζήσουμε σκηνικά όμοια με όσα ζούσαμε εμείς ως παίκτες. Να δουν όλοι τι εστί ο κόσμος του Ηρακλή”.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top