Σοκ στην ομάδα βόλεϊ: Χάνει τη χρονιά ο Χρήστος Κιόσης!

Τεράστιο πλήγμα για τον Ηρακλή, καθώς ο πολύπειρος κεντρικός διεγνώσθη με ρήξη χιαστού και τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν!

Βόλει, Ηρακλής

Η απώλεια του Κώστα Προύσαλη – ευτυχώς – είχε να κάνει με απουσία μόνο μερικών εβδομάδων. Αυτήν τη φορά η ατυχία αποφάσισε να πλήξει καθοριστικότατα το «κυανόλευκο» βολεϊκό στρατόπεδο. Ο Χρήστος Κιόσης έπεσε σφαδάζοντας στο τάραφλεξ του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αιγινίου και όλα προδίκαζαν ότι ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν θα ήταν επιπόλαιος. Δυστυχώς, συνέβη το χειρότερο δυνατό.

Ο πολύπειρος κεντρικός, λίγες μόλις μέρες πριν συμπληρώσει τα 35 χρόνια του, πήρε τα δυσάρεστα μαντάτα για τον ίδιο και την ομάδα του, καθώς η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε «έδειξε» ρήξη χιαστού στο γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ηρακλή για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου…

Τεράστιο το κενό που αφήνει στη βασική επτάδα του Ημίθεου, καθώς μαζί με τον Φέργκιουσον αποτελούσαν το βασικό δίδυμο των κεντρικών της ομάδας, γεγονός που αφήνει τον Γιάννη Ορφανό σε ένα πέλαγος τεράστιου προβληματισμού.

Ο Φωτιάδης και η πιθανότητα υπέρβασης για μεταγραφή

Επί του παρόντος λύσεις ως βασικός δίπλα στον Μπαχαμέζο αναμένεται να κληθεί να δώσει ο τρίτος κεντρικός της ομάδας, ο 20χρονος Νικηφόρος Φωτιάδης.

Ο Νικηφόρος Σεραφείμ Φωτιάδης (όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του) είναι παιδί της «κυανόλευκης» βολεϊκής υποδομής, καθώς μετά από έξι χρόνια παρουσίας σε αυτήν και την κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, πήρε εμπειρίες από την παρουσία του στην Α2 με τον Πήγασο Πολίχνης και επέστρεψε στον Ημίθεο για να ενισχύσει το ρόστερ των κεντρικών. Στα παιχνίδια της προαγωνιστικής περιόδου, όπου χρησιμοποιήθηκε, αλλά και στο διάστημα που αγωνίστηκε στον αγώνα του Αιγινίου, ήταν πάρα πολύ καλός και όλοι ευελπιστούν να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο.

Ωστόσο, παρά τα απίστευτα στενά οικονομικά του Τμήματος, η σκέψη για ενίσχυση με κάποιον έμπειρο κεντρικό, που είναι διαθέσιμος στην αγορά, υπάρχει μεταξύ διοικητικής και τεχνικής ηγεσίας. Όλα αυτά υπό προϋποθέσεις, βεβαίως, αν και εφόσον καταστούν εφικτά και πάντοτε στην προοπτική της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top