Η πρώτη επίσημη ενημέρωση για τα οικονομικά

Στην Μίκρα σήμερα (Πέμπτη 30/11) η αναλυτική παρουσίαση των οικονομικών δεδομένων από τη διοίκηση

Έφτασε η ώρα του πρώτου επίσημου οικονομικού απολογισμού και της δημοσιοποίησής του από την πλευρά της ποδοσφαιρικής διοίκησης του Ηρακλή. Σήμερα, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στις 15:00, στην αίθουσα Τύπου των εγκαταστάσεων του Ημίθεου στην Μίκρα, η διοίκηση θα υλοποιήσει μια βασικότατη εξαγγελία της, η οποία πραγματοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των τυχών της ομάδας.

Θα προχωρήσει στην δημοσιοποίηση του τρόπου αξιοποίησης των οικονομικών εισροών, που έχουν σημειωθεί και αυτό θα το πράττει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Συγκεκριμένα, στις προθέσεις των ιθυνόντων του Τμήματος είναι η επόμενη δημόσια ενημέρωση για το συγκεκριμένο αντικείμενο να πραγματοποιηθεί περί τα τέλη του Ιανουαρίου, ώστε η όλη διαδικασία να λάβει μορφή ενημέρωσης ανά δίμηνο. Πρόκειται για πρωτοβουλία, στην οποία δίδουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα, λόγω  του γεγονότος ότι, απόντος βασικού χρηματοδότη, το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων προέρχεται από τον κόσμο του Συλλόγου.

Βεβαίως, τον βασικό ενημερωτικό ρόλο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου θα διαδραματίσει ο υπεύθυνος οικονομικών και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Κώστας Ιωακειμιδης.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top