Τουτζιάρης: «Σεβασμός στην ιδέα του Ηρακλή»

Ο «κυανόλευκος» αντιπρόεδρος μίλησε για τα γενέθλια του Συλλόγου και την προοπτική του ποδοσφαιρικού Ημίθεου

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Φάνης Τουτζιάρης τοποθετήθηκε ραδιοφωνικά για την επέτειο των 109 χρόνων και αναφέρθηκε στην πορεία της επανεκκίνησης, στον «αέρα» του «Metropolis 95,5».

Αναλυτικά όσα σημείωσε ο βετεράνος του «Γηραιού» και αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής διοίκησης:

Για τα 109 χρόνια του Ηρακλή: «Αυτά τα χρόνια του Ηρακλή στα αθλητικά δρώμενα και όχι μόνο, γιατί ο Ηρακλής δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια αθλητική ιδέα, αλλά και μια πολιτιστική, μια πολιτική και μια κοινωνική ιδέα για όλο τον κόσμο της Ελλάδας. Αυτό λόγω προσφοράς, αναγνωρισμένης από όλο τον κόσμο.Άρα εμπνέει σεβασμό σαν ομάδα και θα συνεχίσει να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμα σαν ιδέα ο Ηρακλής, άσχετα αν κάποιοι τον κυνηγούν τα τελευταία χρόνια ή κυνηγιέται από τους μέσα που μπήκαν στην οικογένεια του Ηρακλή».

Για τα πλήγματα που έχει δεχτεί ο Ηρακλής: «Όταν έρχεται κάποιος και αναλαμβάνει μια ομάδα και την αφήνει στο έλεος της τύχης της και υπήρχαν κάποιοι που ζούσαν με αυτόν τον άνθρωπο, θα σε πολεμούν και αυτοί που είναι εκτός ομάδας. Δεν μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά για όλες τις ομάδες του Ηρακλή σε όλα τα αθλήματα. Με αφορμή την σημερινή μέρα των 109 χρόνων θα ξεκινήσει η αναγέννηση όπως ξεκίνησε στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, το βόλευ έχει αρχίσει να καλυτερεύει και είναι η αρχή σήμερα να ηγηθούν οι ομάδες εκ των έσω με ανθρώπους που υπηρετούν αυτήν την ιδέα, καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείς να πετύχεις κάτι καλό».

Για τις προσπάθειες που γίνονται από τους ανθρώπους του Ηρακλή: «Αυτή τη στιγμή γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους που έχουν πλαισιώσει το ΓΣ και αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί κάνουν μια επίπονη δουλειά για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στην ομάδα κα να επανέλθει σε μια ηρεμία. Γίνεται μια καλή δουλειά για να πετύχει ο Ηρακλής φέτος τον στόχο της ανόδου. Έχω ένα παράπονο όμως από τον κόσμο του, ο οποίος δεν τον έχει στηρίξει όσο θα έπρεπε».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Μια ομάδα σαν τον Ηρακλή είναι ανεπίτρεπτο από τον κόσμο του, άσχετα αν είναι στην Β΄ή στην Γ΄Εθνική, να μην υπάρχει με φυσική παρουσία στο γήπεδο. Όταν λέγεσαι μια μεγάλη ομάδα, νομίζω ο κόσμος πως αν δεν σε στηρίξει δεν έχεις λόγο ύπαρξης. Πρέπει να είναι πιο θετικός και κοντά στην ομάδα για να αποδείξει ότι η ιδέα του Ηρακλή υπάρχει μέσα στην καρδιά όλων».

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top