Στην Αθήνα το ενδιαφέρον για χορηγικές συμφωνίες

Η «σφιχτή» αγορά της Θεσσαλονίκης μετατοπίζει την επιχείρηση εξεύρεσης εσόδων από χορηγούς στην πρωτεύουσα, όπου βρίσκονται Λάκης Παπαϊωάννου και Κώστας Ιωακειμίδης

Η ανάγκη για διεύρυνση των εσόδων της διοίκησης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολλές και ποικίλες ανάγκες της καθημερινότητας του ποδοσφαιρικού Τμήματος είναι μεγάλη και άμεση. Οι ιθύνοντες της «κυανόλευκης» ομάδας έχουν αντιληφθεί ότι με το να περιορίσουν την αναζήτησή τους στον τομέα των χορηγικών συνεργασιών στο στενό πλαίσιο του εμπορικού κόσμου της Θεσσαλονίκης, δεν μπορούν να εξασφαλιστούν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Κατά συνέπεια, εδώ και αρκετές εβδομάδες, έχουν αναπτύξει διαύλους επικοινωνίας με επιχειρήσεις που έχουν την έδρα τους στην Αθήνα και προσπαθούν να φτάσουν σε θετική έκβαση, όσον αφορά στην προοπτική συμφωνίας για διαφημιστική προβολή τους μέσω του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Επαφές Παπαϊωάννου – Ιωακειμίδη

Με αυτό το αντικείμενο βρίσκονται στην πρωτεύουσα, τόσο ο εδικός σύμβουλος της διοίκησης, Λάκης Παπαϊωάννου, όσο και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνος οικονομικών, Κώστας Ιωακειμίδης.

Έχουν ήδη προχωρήσει σε κάποια προεργασία και επαφές με επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, που πιθανόν να αποτελέσουν χορηγικούς συνεργάτες της ομάδας και πιέζουν προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης κάποιας συμφωνίας ή κάποιων συμφωνιών.

Πρώτα η φανέλα, κατόπιν οι υποστηρικτές

Βασικός στόχος των δύο παραγόντων της ομάδας είναι να προχωρήσουν τις διαδικασίες για συμφωνία με κεντρικό χορηγό, δηλαδή με επιχείρηση η οποία θα διαφημιστεί από το εμπρός μέρος της φανέλας του Ημίθεου. Είναι άλλωστε ο στόχος, ο οποίος– αν και εφόσον επιτευχθεί – θα αποφέρει τα μεγαλύτερα έσοδα.

Παράλληλα, γίνονται συζητήσεις και για υποστηρικτικού χαρακτήρα χορηγίες, με χαμηλότερη ένταση προβολής, αλλά επίσης χρήσιμες στον τομέα των απαραίτητων οικονομικών εισροών.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top