Η γιορτή μεταφέρεται στο Ιβανώφειο…

Η επέτειος των 109 ετών από τη γέννηση του Συλλόγου θα εορταστεί στο «κυανόλευκο» Κλειστό, ελέω καιρικών συνθηκών…

Ερασιτέχνης

Το προγραμματισμένο επετειακό παιχνίδι μεταξύ του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και των Βετεράνων της ομάδας για τον εορτασμό της επετείου των 109 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου ήταν μοιραίο να ακυρωθεί. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το τοπίο του καιρού, το οποίο εισχωρεί σε χειμερινές συνθήκες και δεν ευνοεί τη συγκεκριμένη εκδήλωση σε ανοιχτό χώρο, όπως – αρχικώς – είχε σχεδιαστεί, με κέντρο διεξαγωγής τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στους Χορτατζήδες.

Πάντως, τα 109 χρόνια του Ημίθεου θα εορταστούν με λαμπρότητα και με πνεύμα απόλυτης συσπείρωσης του όλου Ηρακλή, καθώς το κέντρο εορτασμού της επετείου θα μεταφερθεί λίγο πιο δίπλα, στο Κλειστό του Συλλόγου, το ιστορικό και εμβληματικό Ιβανώφειο.

Εκεί θα βρεθεί το σύνολο της «κυανόλευκης» αγωνιστικής οικογένειας, με τους πρωταγωνιστές όλων των Τμημάτων του Ηρακλή και στο παρκέ θα διεξαχθεί ένα… ιδιότυπο παιχνίδι μπάσκετ, με τη συμμετοχή αθλητών –τουλάχιστον – από το ποδοσφαιρικό, μπασκετικό και βολεϊκό Τμήμα.

Επίσης, όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο θα λάβουν χώρο (απολύτως προστατευμένες από τις διαθέσεις του καιρού) εντός Ιβανωφείου.

 

Back to Top