Αναμένει σημαντικές επιστροφές

Ο αγώνας στον Λαγκαδά, κόντρα στην τοπική ΑΠΕ θα βρει τον Σάκη Αναστασιάδη με περισσότερες λύσεις

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και χωρίς κάποιο από τα πολλά – δυστυχώς – δυσάρεστα απρόοπτα που προκύπτουν μέσα από τις προπονήσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα (σε επίπεδο τραυματισμών), τα δεδομένα ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης στον Λαγκαδά με την ΑΠΕ θα είναι διαφορετικά. Αυτό, όσον αφορά στον τομέα των ποδοσφαιριστών που θα είναι σε θέση να δώσουν το αγωνιστικό «παρών», σε αντίστιξη με τις πολλές απουσίες του χθεσινού αγώνα με τον Καμπανιακό.

Βεβαίως, οι «μόνιμες» απουσίες των μακροχρονίων τραυματιών, Γιάννη Καλλιβωκά και Κώστα Παναγιωτούδη, όπως και αυτή του Τρύφωνα Γιούδα θα συνεχίσουν να υφίστανται, ωστόσο, ο κόουτς φαίνεται ότι θα «ανασάνει» όσον αφορά στον σχεδιασμό της βασικής ενδεκάδας, καθώς θα έχει στη διάθεσή του τα περισσότερα από τα κύρια «εργαλεία» του.

Ενισχυμένη μεσαία γραμμή

Το βασικό είναι ότι αναμένεται να επανέλθει το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων, που συγκροτούν Παντελής και Αντώνης Αθανασίου, καθώς ο πρώτος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης απαγορευτικού αριθμού καρτών.

Παράλληλα, στη διάθεση του προπονητή του τίθεται και ο Γιώργος Μούδιος, ο οποίος θα αποτελέσει εκ νέου μία σημαντική εναλλακτική λύση ως ανασταλτικός χαφ (ιδίως από τη στιγμή κατά την οποία δεν είναι δεδομένο το πότε θα επανέλθει ο Κώστας Στεφανής, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό σε «ύπουλο» σημείο, όπως το γαστροκνήμιο).

Επίσης, αξιοσημείωτη είναι η αναμενόμενη επάνοδος του Βλαδίμηρου Σαββελίδη, ο οποίος – αν όλα δρομολογηθούν θετικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας – θα είναι, μετά από αρκετές αγωνιστικές, στη διάθεση του προπονητή του. 0 32χρονος μέσος έχει τη δυνατότητα να προσφέρει είτε ως κεντρικός χαφ, είτε ως πλάγιος μεσοεπιθετικός, προσθέτοντας ποιοτικές επιλογές στα πλάνα του κόουτς.

Πιο έτοιμος ο Γκουτσίδης

Επίσης, είναι δεδομένο ότι ο Γιώργος Γκουτσίδης, ο οποίος ντεμπουτάρισε χθες κόντρα στον Καμπανιακό, έχοντας στα πόδια του την πολύ χρήσιμη συμμετοχή του στον συγκεκριμένο αγώνα, θα είναι σε καλύτερη κατάσταση ετοιμότητας ενόψει της αναμέτρησης στον Λαγκαδά.

Ο νεαρός πλάγιος μεσοεπιθετικός απουσίασε αρκετές εβδομάδες, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπώρησε και βρίσκεται σε φάση κατά την οποία κερδίζει διαρκώς το χαμένο έδαφος.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top