Αλεξανδρής: “Έμεινα ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο”

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή στη BlueArena για το σημερινό παιχνίδι με το Ψυχικό

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στην έλλειψη ρυθμού της ομάδας, αλλά και δυνατού ανταγωνισμού στην Α2 στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ηρακλή, Βαγγέλης Αλεξανδρής που έμεινε ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στο Ψυχικό.

Αναλυτικά:

Δύσκολη νίκη απέναντι στο Ψυχικό που αποδείχθηκε… σκληρό καρύδι:

“Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Α2. Αν δούμε όλα τα παιχνίδια κάθε αγωνιστική όλοι ζορίζονται. Γιατί είναι μια περίεργη κατηγορία δεν υπάρχουν πολλοί ξένοι παίκτες, οπότε και οι Έλληνες δε νιώθουν τη διαφορά πως ο απέναντί τους είναι καλύτερος. Έμεινα ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο όπου μας βγήκαν κάποιες προσπάθειες που είχαμε δοκιμάσει στον σχεδιασμό. Προχωράμε παρακάτω πλέον και όταν θα είμαστε όλοι, γιατί μας έλειπε πολύ ο Κακαρούδης σήμερα, ενώ ο Αθανασούλας προερχόταν από τραυματισμό που τον κράτησε έξω τρεις εβδομάδες και ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Έστω κι έτσι είμαι ευχαριστημένος. Δουλεύουμε καλά η συνέχεια με ενδιαφέρει”.

Για το αν πιστεύει πως η διακοπή επηρέασε την ομάδα:

“Στην προηγούμενη διακοπή είχαμε παίξει με ομάδα Α1, με τα Τρίκαλα και μας έκανε πολύ καλό γιατί μετά είχαμε στο Ιβανώφειο τον Παπάγου και η απόδοσή μας εκτοξεύθηκε. Αυτή την εβδομάδα στην διακοπή δουλέψαμε πολύ καλά αλλά δυστυχώς δεν είχαμε παιχνίδι. Δε μπορέσαμε να κλείσουμε φιλικό και μάλιστα έτσι όπως το θέλω εγώ με δυνατό αντίπαλο, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ρυθμό. Αυτό φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο που στην επίθεση είχαμε καλή παρουσία, ενώ στην άμυνα ήμασταν εντελώς εκτός ρυθμού. Γι’ αυτό έμεινα ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο όπου η άμυνα βελτιώθηκε. Κρατάμε τη νίκη”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top