Βασαΐτης: “Φαβορί ο Ηρακλής, δεν του αρμόζει η Γ Εθνική”

Ως ένα από τα φαβορί για την επίτευξη της ανόδου έχρησε την ομάδα του Ηρακλή ο ποδοσφαιριστής του Καμπανιακού.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο metrosport.gr φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Καμπανιακού ,Νίκος Βασαΐτης, ο οποίος μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση μεταξύ του Καμπανιακού και του Ηρακλή αλλά και για την γενικότερη εικόνα της κατηγορίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

-Δεν είναι καλό όμως που υπάρχουν νέα παιδιά που αναδεικνύονται μέσω του Καμπανιακού;

«Σίγουρα είναι καλό να πάρουν ευκαιρίες για να διαπιστώσουν και οι ιδιοι αν μπορούν να παίξουν στη Γ Εθνική ή ακόμη πιο ψηλά. Παίζει σημαντικό ρόλο όπως προείπα να έχεις παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες και όχι από πρωταθλήματα υποδομής».

-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας σου;

«Ο στόχος του Καμπανιακού είναι η σωτηρία. Για να σωθεί όμως κάποιος στην Γ Εθνική με το φετινό σύστημα που πέφτουν 7 ομάδες, πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Εμείς δυστυχώς δεν κάνουμε κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής».

-Πως είναι η κατάσταση στη Γ Εθνική με τις ομάδες; Είναι καλύτερα από την Β Εθνική;

 

«Σίγουρα το επίπεδο είναι καλύτερο στη Β Εθνική αλλά και στην κατηγορία που αγωνίζομαι οι ομάδες παλεύουν για τους δικούς τους στόχους. Τη φετινή χρονιά οικονομικά τα πράγματα είναι μια χαρά».

 

-Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα; Ποιες ομάδες πιστεύεις πως θα παλέψουν για την άνοδο και ποιες για την σωτηρία;

 

«Ολες οι ομάδες είναι ισοδύναμες εκτός από τον Ηρακλή και το Παλαιοχώρι που δείχνουν σταθερότητα στα παιχνίδια τους. Η παραμονή θα κριθεί στις τελευταίες αγωνιστικές».

 

-Τον προσεχή αντίπαλό σας τον Ηρακλή πως τον βλέπεις; Πιστεύεις πως είναι φαβορί για το πρωτάθλημα;

 

«Σίγουρα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Εχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

 

-Πως βλέπεις την κατάσταση που έχει έρθει ο Γηραιός φέτος και πως την χαρακτηρίζεις; Ξεχωρίζεις κάποιον ποδοσφαιριστή;

 

«Δεν αρμόζει στον Ηρακλή αυτή η κατηγορία και εύχομαι να βρει το δρόμο του και να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Δεν ξεχωρίζω κάποιον ποδοσφαιριστή αλλά έχει ποδοσφαιριστές με εμπειρίες και παραστάσεις από Β και Γ Εθνική όπως οι Κρουστάλλης, Παπαδόπουλος και Παναγιωτούδης».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top