Μαρκογιάννης: “Κριτήριο για την πορεία μας τα ματς με Ηρακλή και Αλμωπό”

Ο πρόεδρος του Άρη Παλαιοχωρίου δήλωσε πως ακόμα και η ισοπαλία θα είναι σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Καθοριστική θεωρεί τη δυάδα αγώνων που έρχονται για τον Αρη Παλαιοχωρίου κόντρα σε Αλμωπό Αριδαίας και Ηρακλή, ο πρόεδρος της ομάδας της Χαλκιδικής, Κώστας Μαρκογιάννης.

 

Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης του Αρη Παλαιοχωρίου με δηλώσεις του στη «ΜETROSPORT» εκτιμά πως αν η ομάδα βγει… ατσαλάκωτη από αυτά τα δύο παιχνίδια μπορεί να αντέξει ως το τέλος.

 

«Στα δύο παιχνίδια που έρχονται κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας και τον Ηρακλή εν πολλοίς θα κριθεί το που μπορούμε να φτάσουμε», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μαρκογιάννης και πρόσθεσε: «Αν πάρουμε έξι βαθμούς θα είναι τέλεια, αν πάρουμε τέσσερις και πάλι θα είναι πολύ καλά. Κοιτάμε πρώτα, βεβαίως, το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αλμωπό. Σε αυτό το ματς θέλουμε τη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας που έχουμε να χάσουμε χρόνια. Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή καλή θα είναι και η ισοπαλία. Σίγουρα δεν περίμενα το καλοκαίρι ότι μετά από δέκα αγωνιστικές θα είμαστε πρώτοι, όμως, και πέρσι που πήραμε το Πρωτάθλημα στη Χαλκιδική, δεν το περιμέναμε στην αρχή. Είδαμε στην πορεία ότι μας παίρνει και… χωθήκαμε», δήλωσε στη «ΜETROSPORT» ο πρόεδρος του Αρη Παλαιοχωρίου, Κώστας Μαρκογιάννης.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top