Κωστόπουλος: «Ρυθμός, ριμπάουντ και άμυνα…»

Ο ασίσταντ του Βαγγέλη Αλεξανδρή έδωσε τις βασικές παραμέτρους δράσης του Ηρακλή στην αυριανή αναμέτρηση με το Ψυχικό

Ηρακλής, Μπάσκετ

Με τοποθέτησή του στον επίσημο διαδικτυακό χώρο του «κυανόλευκου» μπάσκετ, www.iraklis-bc.gr, ο άμεσος τεχνικός συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή, Θωμάς Κωστόπουλος, υπογράμμισε τις αγωνιστικές κατευθύνσεις του Ηρακλή, αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση ,ε το Ψυχικό.

Αναλυτικά, σημείωσε:

«Το Ψυχικό είναι μια νεανική ομάδα, με τρεις έμπειρους παίκτες, που είναι ο Θωμάς Νίκου, ο Γιάννης Ψαθάς και ο Πέτρος Νοέας. Στην επίθεση του στηρίζεται σε δυο άξονες. Στην δημιουργία του Νίκου, που έχει μέσο όρο 8.3 ασίστ ανά αγώνα (είναι πρώτος στην κατηγορία) και στο σκοράρισμα μέσα στο καλάθι από τον Τσιώκο. Είναι μια ομάδα που “βγάζει ενέργεια” στην άμυνα και προσπαθεί μέσα από την πίεση που δημιουργεί, να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο.

Εμείς πρέπει να έχουμε από την αρχή τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ. Θα πρέπει να ανεβάσουμε την πίεση μας στην άμυνα. Παράλληλα στόχο μας είναι να επιβάλουμε τους κανόνες που έχουμε βάλει στο συγκεκριμένο παιχνίδι στην άμυνα όπως και στην επίθεση μας, χτυπώντας τις αδυναμίες του αντιπάλου. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που η παρουσία του πάντα είναι πολύτιμη για εμάς, ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη». 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top