«Black Friday», στο «κυανόλευκο» βόλεϊ, με έκπτωση 50% στα διαρκείας!!!

Ο παροξυσμός της σημερινής μέρας… «κτύπησε» και το βόλεϊ του Ηρακλή, με την διοίκηση να προχωρά σε εκπληκτική προσφορά προς τον κόσμο της ομάδας!!!

Βόλει, Ηρακλής

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου σήμερα και η αγορά της χώρας κινείται στους ρυθμούς της… «Black Friday». Ο… «παροξυσμός» του συγκεκριμένου θεσμού φαίνεται ότι έφτασε μέχρι το Κατσάνειο, καθώς με απόφασή της η διοίκηση του Τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή, μπαίνει στη διαδικασία προσαρμογής στις επιταγές του συγκεκριμένου εμπορικού θεσμού και προχωρά σε μια τεράστια προσφορά προς τον κόσμο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, σήμερα (Παρασκευή 24/11), από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας περιόδου της Volley League θα διατίθενται στους φίλους της ομάδας με την εκπληκτική έκπτωση του 50%!!!

Αν, μάλιστα, λάβουμε υπ’ όψιν ότι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του Ημίθεου διατίθενται ήδη σε πολύ χαμηλές τιμές, η πτώση της αξίας τους κατά το ήμισυ συνιστά ανεπανάληπτη και εξαιρετικά προνομιακή ευκαιρία, που θα πρέπει άπαντες να σπεύσουν να εκμεταλλευτούν, στο χρονικό πλαίσιο της σημερινής μέρας.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας – ελέω «Black Friday» – προσφέρεται παράλληλα και η δυνατότητα στους Ηρακλειδείς, οι οποίοι δεν είχαν ως τώρα την ευχέρεια να συμβάλλουν οικονομικά στην προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ, να το πράξουν υπό προνομιακούς αγοραστικούς όρους, όσον αφορά στην προμήθεια εισιτηρίου διαρκείας για τους αγώνες της Μίκρας.

Σπεύσατε, λοιπόν, καθώς η υπερπροσφορά ισχύει μόνο για σήμερα…

 

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top