Αναζητείται λύση στον άξονα…

Η απουσία Σαββελίδη και από την αναμέτρηση με τον Καμπανιακό αναγκάζει τον κόουτς να ψάχνει επιλογές…

Το κενό των απουσιών των τιμωρημένων Αντώνη Αθανασίου και Γιώργου Μούδιου καλείται να καλύψει ο Σάκης Αναστασιάδης, καθώς καταστρώνει τα πλάνα του για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Καμπανιακό στο Καυτανζόγλειο.

Το θέμα με τους παίκτες του κεντρικού άξονα δείχνει να επιδεινώνεται, καθώς πέραν των δύο προαναφερομένων και του μακροχρόνιου τραυματία Παναγιωτούδη, και ο Βλαδίμηρος Σαββελίδης δεν θα είναι διαθέσιμος για έναν ακόμη αγώνα. Ο έμπειρος μέσος χρησιμοποιείται από τον προπονητή του ως επιτελικός, αλλά υπήρχε η σκέψη – λόγω των ελλείψεων – να περνούσε λίγο πιο πίσω, ως «οκτάρι», ωστόσο μια τέτοια προοπτική δεν υφίσταται, πλέον.

Ο Σαββελίδης δεν κρίνεται έτοιμος για την Κυριακή και θα προτιμηθεί να προφυλαχθεί ώστε να προετοιμαστεί επαρκέστερα ενόψει του δυνατού και κρίσιμου αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας, όταν η ομάδα του θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΠΕ Λαγκαδά, που θεωρείται ομάδα η οποία θα συνδιεκδικήσει την προνομιούχο πρώτη θέση του 2ου Ομίλου.

Συνεπώς, ο Σάκης Αναστασιάδης θα κληθεί να χρησιμοποιήσει άλλη επιλογή για το ρόλο του παρτενέρ του Παντελή Αθανασίου και παραμένει άγνωστο αν θα επιλέξει τη λύση του Κώστα Στεφανή, αν και εφόσον ο έμπειρος μεσοαμυντικός προλάβει να αποθεραπευθεί (ταλαιπωρείται από τραυματισμό) και αν και εφόσον επιλεγεί να ρισκάρει σε επίπεδο συμμετοχής 90λέπτου, προοπτική που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Το πλέον πιθανό, πάντως, είναι ο Στεφανής να μην κριθεί έτοιμος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς έμεινε εκτός την περασμένη αγωνιστική, όντας τραυματίας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top