- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας

Η εξαιρετική φόρμα που βρίσκεται ο Ηρακλής έχοντας πετύχει πέντε συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Έχει κάνει τους “κυανόλευκους” μαζί με τον Ηρόδοτο ομάδα που αγωνίζεται στον 8ο όμιλο της Γ’εθνικής τις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία. Πράγμα που αποδεικνύει ότι παρόλο το βιαστικό στήσιμο της ομάδας, έχει γίνει εξαιρετική δουλεία από τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ηρακλή να πρωταγωνιστεί και να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επίσης με το τρέχον σερί οι παίκτες του Ηρακλή έχουν βρεθεί μια ανάσα από την πρώτη θέση καθώς βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον Άρη Παλαιοχωρίου έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ακόμη αξίζει να σημειωθεί πως οι “κυανόλευκοι” είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα η ομάδα του Ηρακλή σε πέντε εκτός έδρας παιχνίδια μετράει τέσσερις νίκες και μια ήττα, αυτή κόντρα στην ΑΕ Καρίτσας για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με αποτέλεσμα να είναι η ομάδα με τους περισσότερους κερδισμένους βαθμούς σε παιχνίδια εκτός έδρας.