Για πρώτη φορά στη σωστή κατεύθυνση…

Το ρεπορτάζ της BlueArena για τον Χιούμπελ, η αποφασισμένη διοίκηση των Ηρακλειδέων και τα επόμενα βήματα…

Τα όσα αποκάλυψε από πολύ νωρίς το πρωί χθες (Τρίτη 21/11) η BlueArena, σχετικά με το θέμα του Χέρμπερτ Χιούμπελ, αποτέλεσαν ένα από τα αντικείμενα διαβούλευσης στη σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, το οποίο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Εξάλλου, οι διοικούντες συσκέπτονται σε εβδομαδιαία βάση κάθε Τρίτη και εξετάζουν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στην ομάδα.

Είναι σαφές ότι – αυτήν τη φορά – επειδή ακριβώς στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου βρίσκονται Ηρακλειδείς και όχι κάποιοι… «απίθανοι» που έπεσαν στην Μίκρα με αλεξίπτωτο, αυτό για το οποίο τόσο καιρό επιμένει τούτη εδώ η ιστοσελίδα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί. Επιτέλους, βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να υπάρξει επίσημη ενημέρωση – καταγγελία από πλευράς της «κυανόλευκης» διοίκησης προς τη FIFA και την UEFA, για τα επαναλαμβανόμενα εις βάρος του Συλλόγου σκάνδαλα της ΕΠΟ στο θέμα του συστήματος αδειοδότησης.

Συζητήθηκε η μέθοδος προσέγγισης

Συμφωνήθηκε από την ομήγυρη της σύσκεψης, ότι – παρά το γεγονός ότι στην παρούσα φάση ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής δεν φέρει την έκφανση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, αλλά λειτουργεί σε επίπεδο ερασιτεχνικής κατηγορίας – η ευκαιρία που προσφέρεται είναι μοναδική και φαντάζει ιδεώδης.

Η πρωτοβουλία των φίλων της ομάδας για παράσταση διαμαρτυρίας στο Αριστοτέλειο, η οποία κινητοποίησε τις εξελίξεις και η ενασχόληση του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, του Αυστριακού νομικού, Χέρμπερτ Χιούμπελ, ο οποίος είναι ταυτοχρόνως και μέλος της Νομικής Επιτροπής της UEFA, προσφέρει πεδίο πολύ πρόσφορο για τους διοικούντες προκειμένου να πάνε παραπέρα το όλο ζήτημα.

Ήδη, στη χθεσινή σύσκεψη εκφράστηκαν οι απόψεις σχετικά με τη μεθοδολογία προσέγγισης του όλου θέματος και σχετικά με το ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος, με βάση τον οποίο Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα ενημερωθούν πιο αποτελεσματικά για το θέμα και πως θα απογυμνωθεί αποτελεσματικότερα η ΕΠΟ και οι πρακτικές της, οι οποίες στρέφονται μονίμως εις βάρος του Ηρακλή και υπέρ της φωτογραφικού τύπου εξυπηρέτησης των «συστημικών» ομάδων.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top