Ευγενίδης: «Ζω το όνειρο…»

Ο «μικρός ήρωας» της ανατροπής στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, εξομολογείται…

Βόλει, Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Ευγενίδης παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του «Libero 107,4» και αναφέρθηκε στην πρώτη εμπειρία του στη Volley League, στο όνειρό του που γίνεται πραγματικότητα, στον Κώστα Προύσαλη και στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Νίκη στο Αιγίνιο.

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε ο 23χρονος πασαδόρος:

Το όνειρο και η συμβολή του κόσμου…

«Ήταν ένα όνειρο για εμένα να αγωνιστώ στην Α1 με τη φανέλα του Ηρακλή. Ο Ηρακλής με έκανε να ασχοληθώ με το βόλεϊ, μέσω του Ηρακλή μάθαμε βόλεϊ. Γνωρίζαμε πόσο δύσκολο θα ήταν το παιχνίδι χωρίς την παρουσία του Κώστα Προύσαλη, όμως τα καταφέραμε όλοι μαζί και χαιρόμαστε για αυτό. Δεν ήταν μόνο η δική μου παρουσία, καθώς μετά το τρίτο σετ όλη η ομάδα βελτιώθηκε και με πάθος πήραμε αυτό που θέλαμε. Χωρίς τον κόσμο μας όμως δεν τα καταφέρναμε και θέλω να τον ευχαριστήσω. Αυτό που συμβαίνει στα παιχνίδια μας είναι μοναδικό και δεν το συναντάμε πουθενά αλλού». 

Η εμπιστοσύνη του Μάκη Καλαϊτζίδη…

«Ήθελα να βοηθήσω και να προσφέρω κι εγώ από την πλευρά μου και χαίρομαι που το πέτυχα. Όντως δεν είχα ποτέ την εμπειρία της Α1 και προερχόμενος από το πρωτάθλημα της Α2 ήταν μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Δούλευα σκληρά όμως, προσπαθούσε να είμαι ετοιμοπόλεμος, πάντα περίμενα μία τέτοια ευκαιρία και ο Μάκης (σ.σ. Καλαιτζίδης) με εμπιστεύτηκε και με έφερε στην ομάδα». 

Κάτι καλό και εκτός έδρας…

«Το παιχνίδι του Σαββάτου στο Αιγίνιο θα είναι και αυτό δύσκολο και πρέπει επιτέλους να κάνουμε κάτι καλό μακριά από την έδρας μας. Ξέρουμε τα λάθη μας, γνωρίζουμε τα αδύναμα μας σημεία που εμφανίσαμε στις δύο εκτός έδρας ήττες και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε διαφορετικοί». 

Οι… φωνές του Προύσαλη…

«Ο Κώστας Προύσαλης μας βοηθάει πολύ, εμένα και τον Γιάννη (σ.σ. Σκαρλατίδη). Μπορεί να μην αγωνίζεται και να του ευχηθώ και να επανέλθει σύντομα, αλλά καθημερινά συμμετέχει στις προπονήσεις και στο παιχνίδι μέσα με το πάθος, τις οδηγίες και τις φωνές του». 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: Δράση κοινωνικής ενσυναίσθησης και μέσω της ομάδας βόλεϊ! (pics)

Ερασιτέχνης

Back to Top