- Bluearena - https://bluearena.gr -

Οι απαντήσεις της ΑΘ10 σε αθλητικό site και ένα βίντεο με τον Γραμμένο

Ένα βίντεο και μια οφειλόμενη απάντηση σε ένα «αθλητικό»site.

«Αν το sdna σημαίνει Sports dna τότε ο τίτλος που επιλέχτηκε για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι όχι μόνο λάθος αλλά και παραπλανητικός. To Sτρουθοκάμηλος dna θα ήταν πιο ταιριαστό και σίγουρα θα ανταποκρίνονταν περισσότερο στην αλήθεια. Μόνο με τη στρουθοκάμηλο η οποία όταν φοβηθεί βάζει το κεφάλι της στο χώμα νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο κρύβεται ολόκληρη μπορεί να παρομοιαστεί το χθεσινό αν μη τι άλλο χιουμοριστικό ρεπορτάζ (ο ημίθεος να το κάνει) το οποίο αφορούσε στην επίσκεψη που δέχτηκε από μέλη του συνδέσμου μας ο πρόεδρος της επο. Στο συγκεκριμένο «ρεπορτάζ» αφού οι αντικειμενικοί έμμισθοι του ιβάν σαββίδη μας ενημέρωναν ότι ο πρόεδρος της επο δεν κυκλοφορεί με μπράβους, σημείωναν ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν τους λόγους αυτής της επίσκεψης! Είπαμε λοιπόν να αδράξουμε την ευκαιρία και να κάνουμε μια ιστορική αναδρομή για να θυμηθούμε όλοι γιατί ένας οπαδός του ΗΡΑΚΛΗ μπορεί να θέλει να κάνει μια τέτοια κίνηση.
Το 1980 ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ κατηγορείται από την ομάδα του παοκ ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει τον ποδοσφαιριστή πέλλιο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ καταδικάζεται στα αθλητικά δικαστήρια και υποβιβάζεται από την επο για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β εθνική ενώ λίγες μέρες μετά χάνει και στον τελικό κυπέλλου από την ομάδα της Καστοριάς. Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο πελλιος ήταν αναπληρωματικός ενώ λίγους μήνες μετά ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ αθωώνεται στα πολιτικά δικαστήρια, αφού κανείς δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι υπήρξε τέτοια πρόθεση. Φυσικά ο μοναδικός στόχος που υπήρχε τότε από το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο και την έπο ήταν η ηθική εξόντωση του πρόεδρου του ΗΡΑΚΛΗ Κώστα Περτσινίδη ο οποίος είχε ταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου φτιάχνοντας μια ομάδα ικανή για τα πάντα!

Το 2011 ο ΗΡΑΚΛΗΣ υποβιβάζεται στην Γ εθνική για δυσφήμηση του αθλήματος. Αρχικά δεν αδειοδοτήθηκε από την επο λόγω οφειλών σε παίκτες. Αφού ο ΗΡΑΚΛΗΣ προσκόμισε σε δεύτερο βαθμό όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία αποδείκνυαν ότι οι πληρωμές των παικτών ήταν σε καθεστώς ρύθμισης, αλλάζει ο λόγος της μη αδειοδότησης και μετατρέπεται στη περίφημη «μη οικονομική βιωσιμότητα» του συλλόγου. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ προσκομίζει ακόμα και έκθεση από καθηγητή οικονομικών του Αριστοτελείου πανεπιστημίου ο οποίος αναλύει επιστημονικά το τρόπο με τον οποίο ο σύλλογος θα μπορούσε να ισοσκελίσει τα έσοδα με τα έξοδα, όμως ο πιλάβιος, ο κουρίδης και οι λοιποί «επιστήμονες», έχουν άλλη γνώμη. Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ βγαίνει στους δρόμους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προσπαθώντας να αποτρέψει την αδικία. Ο πιλάβιος τότε για να κερδίσει τη κοινή γνώμη βγάζει στη βουλή μια ενημερότητα πλαστή η οποία σύμφωνα με τον ίδιο χρησιμοποιήθηκε για να κάνει μεταγραφές ο ΗΡΑΚΛΗΣ το χειμώνα. Το ίδιο βράδυ ο Θωμαΐδης δημοσιεύει άλλη μια πλαστή ενημερότητα του πανιωνίου, ενώ μετά από μήνες ξεσκεπάζεται από την ευπ και την αστυνομία κύκλωμα το οποίο έβγαζε πλαστές ενημερότητες και σε αυτό ήταν μπλεγμένες οι περισσότερες παε της Ελλάδας. Η ποινή για τη πλαστή ενημερότητα ήταν 50000 ευρώ πρόστιμο και ποινική δίωξη στον πρόεδρο της ΠΑΕ, όποτε δεν βόλευε κανένα, απλά το σόου του πιλάβιου στη βουλή είχε μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα. Έτσι ξεθάβετε μια κατηγορία η οποία ήταν η μοναδική η οποία θα μπορούσε να υποβιβάσει τον ΗΡΑΚΛΗ… η δυσφήμηση του αθλήματος. Κι έτσι ο ΗΡΑΚΛΗΣ υποβιβάζεται στη Γ εθνική από την επο.

Το 2017 ο ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται σε μεγάλη διοικητική αναταραχή. Το πρόβλημα δεν είναι τα χρέη του τα οποία για μια ΠΑΕ Α εθνικής η οποία σε μια χρονιά έχει εξασφαλισμένα έσοδα γύρω στα 3,5 εκατομμύρια είναι λίγα και σίγουρα δεν υπερβαίνουν τα έσοδα μιας χρονιάς. Ο πόλεμος στο ποδόσφαιρο μεταξύ των δυο παρατάξεων για τον έλεγχο της επο έχει κορυφωθεί και ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ απαιτεί σε όλους τους τόνους από τον μεγαλομέτοχο να μην ανέβει ούτε στο άρμα αυτών που μας έριξαν το 2011 ούτε στο άρμα των «εξυγιαντών». Ο μεγαλομέτοχος του ΗΡΑΚΛΗ βλέποντας το αδιέξοδο διαλέγει στρατόπεδο, εξασφαλίζει την ασυλία του από το κράτος και τη προστασία του από νονούς της νύχτας και από ένα σημείο και μετά στη Θεσσαλονίκη έρχεται μόνο για να επισκεφτεί το μακεδονία παλλάς για λίγες ώρες και να φύγει ξανά στην Αθήνα, ενώ οι ενέργειες του δεν έχουν γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου, γίνεται απλά ένας δούρειος ίππος, ένας εντολοδόχος, μια μαριονέτα στα χέρια του σαββίδη. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ όπως είναι λογικό γίνεται για άλλη μια φορά το εξιλαστήριο θύμα και ενώ κερδίζει την παραμονή του στους αγωνιστικούς χώρους η επο και σουπερ κλίκα αποφασίζουν τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό του για άλλη μια φορά.

Αυτή είναι η ιστορία η καταγεγραμμένη όσο και να θέλουν κάποιοι να την αλλάξουν. Και αν διαβάσουμε πίσω από τις γραμμές τις ιστορίας θα βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Το 2011 η επο ελέγχονταν από τον μαρινάκη ο οποίος είχε συστήσει ένα δίκτυο ομάδων δορυφόρων οι οποίες όπως αποδείχτηκε από τα σκάνδαλα που ξέσπασαν από τη μια του έδιναν αέρα τα πρωταθλήματα και από την άλλη συμμετείχαν σε ένα ξέφρενο γλέντι στημένων αγώνων από το οποίο έβγαζαν όλοι εκατομμύρια. Ελάχιστες ομάδες και ελάχιστοι πρόεδροι δεν αναμίχτηκαν στο σκάνδαλο «κοριόπολις» εκείνο το καλοκαίρι του 2011 και μια από αυτές ήταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Για την ιστορία το 2011 ο γραμμένος ήταν πρόεδρος στην επσμ η οποία ήταν μια από τις ελάχιστες ενώσεις η οποία τήρησε σιγή ιχθύος για τον υποβιβασμό του ΗΡΑΚΛΗ.
Το 2017 τα πράγματα περιπλέκονται γιατί δεν είναι μόνο ένα το άρμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχουν γίνει δυο, όμως τα πρόσωπα τα οποία αποτελούν είτε τη μια μεριά είτε την άλλη είναι ακριβώς τα ίδια όπως και οι τακτικές τους. Ο μαρινάκης ήξερε ότι ακόμα και αν ανατείλει ο ήλιος από τη δύση ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ δεν θα δεχόταν ποτέ μια σύμπλευση μαζί του ειδικά μετά από όσα έγιναν το 2011. Από την άλλη ο χαλίφης της βορείου Ελλάδος, σαββίδης, άρπαξε την ευκαιρία και προσεταιρίστηκε τον ημίτρελο καναδό μεγαλομέτοχο. Διέταξε τους πραίτορες του, τους ασφαλίτες της αθλητικής βίας να κάνουν το καυταντζόγλειο εμπόλεμη ζώνη, έβαλε κάποια ανδρείκελα του, μάνατζερ παικτών, στη διοίκηση, έφερε ακόμα και την εταιρεία σεκιούριτι που έχει στο γήπεδο του να φυλάει τα έρμα και περίμενε. Η έπο ανεπίσημα άλλαξε χέρια μέσα σε αυτό το διάστημα αφού οι ενώσεις είχαν αγοραστεί από τους «εξυγιαντές». Όλοι ήξεραν ότι πλέον τα κουμάντα είχαν αλλάξει απλά ανέμεναν να τελειώσει η βρώμικη δουλειά που είχε να κάνει τόσο με τον υποβιβασμό του ΗΡΑΚΛΗ όσο και με το ξέπλυμα κάποιων παλιών σκανδάλων, ώστε να μη λερώσει τα χέρια του ο γραμμένος. Όταν λοιπόν έφτασε η ώρα ο σαββιδης συμμάχησε με τον δήθεν εχθρό του μαρινακη και ψήφισαν ώστε να πέσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ για χρέη και να μείνει ο κομπότης. Λίγες εβδομάδες μετά εκλέγεται και επίσημα το νέο συμβούλιο της επο με πρόεδρο τον γραμμένο. Η εμπλοκή του σαββιδη και του γραμμένου δεν σταματά στον υποβιβασμό. Στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας διάλυσης του συλλόγου με την ίδια ακριβώς μέθοδο την οποία χρησιμοποίησε ο κόκκαλης απέναντι στον Εθνικό, προσπαθούν να διώξουν τον ΗΡΑΚΛΗ από το καυταντζόγλειο. Τελευταίο «χτύπημα» ο ορισμός την ίδια ώρα, την ίδια μέρα των αγώνων ΗΡΑΚΛΗΣ – Άρης Παλαιοχωρίου και αιγινιακός – παοκ. Φυσικά η εμπλοκή του σαββίδη σε ότι αφορά τον ΗΡΑΚΛΗ δεν τελειώνει μόνο στο καυταντζόγλειο, αυτό είναι μια παρανυχίδα. Σκοπός του ολιγάρχη είναι το φιλέτο της Μίκρας το οποίο ορέγεται εδω και καιρό και οι πολιτικοί υπάλληλοι του συριζα και των ανελ προσπαθούν να βρουν τρόπο να του πασάρουν από την πίσω πόρτα. Τα σχέδια για τη δημιουργία μαρίνας για σκάφη πολυτελείας στην περιοχή είναι γνωστά άλλωστε.
Η επο δεν είναι ομοσπονδία ας μη γελιόμαστε. Είναι μια εγκληματική οργάνωση η οποία αναλαμβάνει εκτός των άλλων συμβόλαια θανάτου ομάδων. Όποιος δεν υποτάσσεται στις ορέξεις τους καθαρίζεται με συνοπτικές διαδικασίες και με μια επίφαση νομιμότητας. Για να σταθεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ απέναντι τους ή θα πρέπει να λερωθεί σαν κι αυτούς ή να διαλυθεί αυτή η εγκληματική οργάνωση. Μέση λύση δεν υπάρχει!!!

Αν καταφέρατε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο αγαπητοί δημοσιογράφοι του sdna και δεν πάθατε κανένα overdose αλήθειας, η οποία σας είναι τόσο άγνωστη, όσο άγνωστο είναι στο ευρύ κοινό ποιος δημοσιογράφος της συγκεκριμένης ιστοσελίδας διακινεί τα διαφημιστικά κεφάλαια της εταιρείας stixoiman για λογαριασμό του υπουργείου αθλητισμού στη βόρεια Ελλάδα, ίσως και να καταλάβατε γιατί πήγαμε χθες στον πρόεδρο της επο.

ΥΓ: Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι οι διοικήσεις του ΗΡΑΚΛΗ τα έκαναν όλα καλά και άγια, ούτε ότι στον δικό μας σύλλογο διοικητικά ολα λειτουργούσαν ρολόι. Αυτό που λέμε και που λέγαμε πάντοτε είναι ότι δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να υποστούμε τις συνέπειες όσο βαριές και να είναι αρκεί μαζί με εμάς να τις είχαν υποστεί και όλοι όσοι είχαν τα ίδια θέματα. Αυτό ονομάζεται ισονομία!!!».