- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ρυθμίζεται μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια…

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 βρήκε τον Ηρακλή και τους ανθρώπους που ανέλαβαν το βαρύ έργο να «τρέξουν» την επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος σε μια κατάσταση εξαιρετικής χρονικής πίεσης και η ανάγκη προτεραιότητας στα πραγματικά σημαντικά ζητήματα ήταν ανυπέρβλητη.

Οι λεπτομέρειες έμειναν στην άκρη για αργότερα και αυτό το «αργότερα» φαίνεται ότι ήρθε, τώρα, που τα αγωνιστικά μπήκαν σε μία σειρά και αυτό είναι περισσότερο από προφανές. Μια λεπτομέρεια, που έφτασε – πλέον – στο σημείο να ρυθμιστεί σε απόλυτο βαθμό, είναι εκείνη των επίσημων αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας.

Με το που άρχισε – τόσο πιεστικά – η νέα προσπάθεια, επιχειρήθηκε να εξυπηρετηθεί το αγωνιστικό τμήμα, ως προς το θέμα των αθλητικού ιματισμού, με την παρακαταθήκη που υπήρχε από την περασμένη περίοδο. Επειδή, όμως, η λαίλαπα Παπαθανασάκη δεν άφησε περιθώρια κάλυψης ούτε σε αυτόν τον τομέα, οι ιθύνοντες αναγκάστηκαν και αγόρασαν τη λευκή αγωνιστική εμφάνιση, με την οποία άρχισε τη χρονιά η ομάδα, από την εταιρεία «CAP».

Μάλιστα, συνδύαζαν τη λευκή φανέλα με μπλε σορτς και κάλτσες από την περσινή παρακαταθήκη ιματισμού της εταιρείας «Givova», στους αγώνες που προέκυπτε η ανάγκη για κάτι τέτοιο.

Όμως, κατόπιν, μπήκαν στη διαδικασία και παρήγγειλαν την επιτυχημένη φανέλα που λάνσαρε η ομάδα βόλεϊ, αυτήν με τα τρία αστέρια της αδικίας και της υπερηφάνειας και την γκραβούρα του Ημίθεου στο πλάι, καθιερώνοντάς την ως τη βασική αγωνιστική φανέλα της περιόδου.

Από τον χθεσινό αγώνα της Νάουσας, ωστόσο, έχουν ρυθμίσει και την τελική λεπτομέρεια στον τομέα της επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης, προμηθεύοντας την ομάδα και με αυτό που της έλειπε, δηλαδή με μπλε σορτς και κάλτσες της ίδιας εταιρείας, που την «ντύνει» φέτος, δηλαδή της «CAP».

Το συγκεκριμένο βασικό σετ «έδεσε» με το «blue – black» παντελονάκι και τις μπλε κάλτσες, προσφέροντας ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Λεπτομέρειες, θα πείτε, όμως αυτές κάνουν τη διαφορά και – το κυριότερο – καταδεικνύουν το πόσο και σε τι βάθος ασχολούνται με τα της ομάδας οι άνθρωποι που την «τρέχουν»…