Καστριτσέας: «Το όνομα του Ηρακλή είναι για την πρώτη θέση»

Ο δυναμικός στόπερ των «κυανολεύκων» έθεσε ως όριο φιλοδοξιών μόνο την κορυφή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Λεωνίδας Καστριτσέας τοποθετήθηκε σχετικά με την πορεία του Ηρακλή σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο «Metropolis 95,5» και όρισε την πρώτη θέση ως στόχο της ομάδας.

Αναλυτικά, υπογράμμισε:

Για τη νίκη στη Νάουσα: «Έχουμε κάνει πολλές νίκες στη σειρά, αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση και συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Νάουσα, ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με δύο γκολ, δεχθήκαμε γκολ γρήγορα στο β’ μέρος και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας πιέσει. Κρατήσαμε, όμως, το υπέρ μας σκορ μέχρι το τέλος».

Για τη σημασία της νίκης: «Ήταν ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, διότι κερδίσαμε σε μια έδρα που δεν πέρασε κανείς ως τώρα. Επίσης διατηρήσαμε την επαφή μας με την πρώτη θέση».

Για τη συνέχεια: «Δεν βάζουμε ταβάνι, κυνηγάμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Το όνομα του Ηρακλή είναι για την πρώτη θέση. Θα παλέψουμε για να το πετύχουμε και όταν το πετύχουμε πρέπει να παλέψουμε για να διατηρηθούμε εκεί».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Ο κόσμος είναι εκπληκτικός, είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας κάνει να παίζουμε πιο έντονα και γι’ αυτούς. Μας δίνει φτερά».

Για τον στόχο της ανόδου: «Ο Ηρακλής έχει ως στόχο την κορυφή, η οποία συνεπάγεται την άνοδο. Αυτό θα γίνει αν κερδίζουμε κάθε Κυριακή. Βραχυπρόθεσμος στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε Κυριακή με στόχο να πετύχουμε αυτό που όλοι θέλουμε».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Να είναι κοντά μας. Εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε το 1000% των δυνάμεών μας γι’ αυτούς και για την ομάδα ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε κάτι καλό».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top