Χατζησαρόγλου: “Μερικά πράγματα μπορεί να αλλάξουν στην αδειοδότηση”

Για την κατάσταση στον Ηρακλή και για το σύστημα αδειοδότησης μίλησε το μέλος της ΕΠΟ ,Γιώργος Χατζησαρόγλου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το μέλος την νέας ΕΠΟ Γιώργος Χατζησαρόγλου φιλοξενήθηκε στο στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Ηρακλή και την επικείμενη αλλαγή στο σύστημα αδειοδότησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για το σύστημα αδειοδότησης: «Είναι μερικά πράγματα που μπορούν να αλλάξουν στο θέμα της αδειοδότησης. Η αδειοδότηση κυρίως κρίνεται νομοθετικά. Σήμερα μπορεί να προκύψει ηλεκτρονικά ένα οποιοδήποτε χρέος. Αύριο πρέπει να πάω να το πληρώσω ή να το ρυθμίσω. Δεν κρίθηκε σωστά το σημείο μηδέν από πέρσι. Είναι θέμα καθαρά οικονομικής ανάλυσης.

 

Για τα χρέη του Ηρακλή: « Ένας ποδοσφαιρικός παράγοντας εκλεγμένος μπορεί να αντιλαμβάνεται διαφορετικά ποια ομάδα έχει την θέληση να μην χρωστά τίποτα, αλλά να την βοηθήσει στον τρόπο για να το πετύχει αυτό, ενώ μια διοίκηση εξομάλυνσης δεν μπορούσε να το αντιληφθεί αυτό το πράγμα. Όταν λέει το δημόσιο να έρθετε και να ρυθμίσετε για να μην χρωστάτε και να μπορείς να πάρεις φορολογική ενημερότητα και εσύ δεν πας να το κάνεις αυτό, νομίζω έχεις και εσύ ευθύνη. Το αν η ρύθμιση είναι καλή ή κακή δεν πετυχαίνεις κάτι με το να το συζητάς σε ένα τραπέζι την ώρα που πίνεις καφέ. Αν πας εκεί και το λύσεις, το διαπραγματευτείς και μπορεί να πετύχεις και κάτι παραπάνω, νομίζω είναι διαφορετικά».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top