- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αποστολή του, να γκρεμίσει το «κάστρο»…

Μία δύσκολη αποστολή έχει να φέρει σε πέρας ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, σήμερα το απομεσήμερο στο Δημοτικό Στάδιο της Νάουσας. Απέναντί του θα τεθεί μία ομάδα, η οποία έχει καταφέρει μέχρι τώρα να διατηρεί το υπέρ της απόλυτο στο γήπεδό της, έχοντας καταγράψει μόνο νίκες και μάλιστα χωρίς να έχει επιτρέψει να παραβιαστεί η εστία της, διατηρούμενη στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.

Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη είχε την ευκαιρία να πάρει κάποιες πολύτιμες ανάσες στην αρχή της εβδομάδας που ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια να προετοιμαστεί σε επίπεδο αγωνιστικής τακτικής, για μια εκτός έδρας αναμέτρηση με πολλές και αντικειμενικές δυσκολίες. Ο Ημίθεος θα κληθεί να κοντράρει στο σπίτι του ένα συγκρότημα έμπειρο και αξιόλογο, για τα δεδομένα της κατηγορίας, με τους Ναουσαίους – πάντως – να θεωρούν και να δηλώνουν δημοσίως (πρόσφατες οι σχετικές τοποθετήσεις του προπονητή τους) ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ηρακλή…

Η αποστολή

Με τον Στεφανή να μένει εκτός, παράλληλα με τους επίσης τραυματίες Γιούδα, Σαββελίδη, Παναγιωτούδη και Καλλιβωκά, αλλά με τον Γκουτσίδη να συμμετέχει για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας, διαμορφώθηκε η τελική 18άδα της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στην Ημαθιώτικη πόλη. Αυτήν αποτελούν οι:

Βοσνιάδης, Γόμος, Αθανασίου Π., Αθανασίου Α., Γκουτσίδης, Δραγάνης, Ευσταθιάδης, Κριτσιάνης, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Μούδιος, Ρεβυθόπουλος, Ρόβας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Υφαντίδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος.

Χωρίς θεαματικές αλλαγές

Το πιο πιθανό είναι – για ένα ακόμη παιχνίδι – ο κόουτς του Ηρακλή να μην προχωρήσει σε θεαματικές αλλαγές σε επίπεδο βασικού σχήματος.

Πρώτη συμμετοχή ως βασικός θα έχει κάτω από τα δοκάρια ο Παναγιώτης Βοσνιάδης, ενώ στην άμυνα αναμένεται να αγωνιστούν και πάλι οι Άγγελος Καραντασιάδης (ως δεξιός στόπερ), Λεωνίδας Καστριτσέας (ως αριστερός στόπερ), Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος (ως δεξιός μπακ) και Σάββας Κυριακίδης (ως αριστερός μπακ).

Στην μεσαία γραμμή οι Παντελής Αθανασίου (ως κλασικός κόφτης), Αντώνης Αθανασίου (ως «οκτάρι»), ο Μηνάς Πτηνόπουλος (ως δεξιός μεσοεπιθετικός) και ο Χαράλαμπος Υφαντίδης (ως αριστερός μεσοεπιθετικός).

Στην επίθεση αναμένεται να συνεχίσει το ιδιαίτερα επιτυχημένο δίδυμο, που συγκροτούν ο Βασίλης Παπαδόπουλος (ως σέντερ φορ) και ο Χρήστος Ρόβας (ως περιφερειακός επιθετικός).

Στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας

Η αναμέτρηση Νάουσας – Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για τις 15:00, σήμερα (Κυριακή 19/11) και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας.

Στις κερκίδες του «Αντώνης Κωνσταντινίδης αναμένεται να βρεθούν πολλοί φίλοι του Ηρακλή, προκειμένου να διαμορφώσουν συνθήκες έδρας για την ομάδα, ωθώντας την στην προσπάθεια για την πέμπτη συνεχόμενη νίκη.