«Αρχίζουν τις μεθοδευμένες καταστάσεις για να μην χάσουν χρήματα»

Έτοιμος να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν είναι ο Ηρακλής σύμφωνα με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Νίκο Βαφειάδη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

«Το 2011 ο Ηρακλής θυσιάστηκε και αμέσως την επόμενη χρονιά άλλαξε η νομοθεσία και μόλις ο Ηρακλής ξανανέβηκε ίσχυσε ξανά η συγκεκριμένη νομοθεσία και μόλις έπεσε προσπαθούν να την αλλάξουν καταλαβαίνει και ο πιο απλός άνθρωπος ότι αυτό που ενοχλούσε ήταν ο Ηρακλής.

Γιατί δεν φρόντισε να πάει σε κάποιο από τα άρματα τα οποία αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν και ήταν μόνος του κατάφεραν να τον περιθωριοποιήσουν και να τον εκτελέσουν. Τώρα όμως είναι ο Παναθηναϊκός.

Επειδή καταλαβαίνουν ότι το πρωτάθλημα δεν το βλέπουν ούτε οι ίδιοι και επειδή η NOVA τους είπε ότι το πρωτάθλημα δε γίνεται στις δικαστικές αίθουσες και να είναι το δεύτερο πιο αναξιόπιστο στην Ευρώπη και ότι θα τους κόψει τα χρήματα εάν πέσει ο Παναθηναϊκός, καταλάβανε ότι το να καταστρέφεις μια ομάδα και να τη διαλύεις στέλνοντας την από την Α στην Γ Εθνική δε βοηθάει το ποδόσφαιρο αλλά αντίθετα το καταστρέφει και χάνονται και χρήματα. Αρχίζουν αυτές οι μεθοδευμένες καταστάσεις για να μην χάσουν λεφτά.

Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος τους έχει καταλάβει. Οι ίδιοι οι παράγοντες που απαρτίζουν τον συνεταιρισμό αυτό βλέπουν ότι θα πέσει μια ομάδα που δεν πρέπει να πέσει, ο Παναθηναϊκός.

Παρακολουθούμε την υπόθεση γιατί δεν μπορούμε να πράξουμε μέσω δημοσιευμάτων. Θα περιμένουμε την απόφαση και εάν υπάρχουν πράγματα που θα είναι εύκολα να τα προσβάλλουμε δε θα αφήσουμε τον Ηρακλή να μην διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν.

Οι νομοθεσίες θα πρέπει να ισχύσουν για όλους. Δεν μπορεί στη μέση της περιόδου να αλλάζουν ανάλογα με τον ποιον και γιατί βολεύει. Θα πρέπει να υπάρχουν ξεκάθαροι κανονισμοί που να ισχύουν από την αρχή έως το τέλος της χρονιάς».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top