Στοχεύει να εκπορθήσει μια απόρθητη έδρα…

«Σκληρό καρύδι» στο γήπεδό της η Νάουσα, καθώς διατηρεί το απόλυτο, αλλά και το απαραβίαστο της εστίας της…

Το γεγονός ότι ο Ηρακλής έχει γεμίσει από εμπειρία και ποιότητα, ακολουθώντας μια φρενήρη πορεία προς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ανταγωνιστές στον 2ο Όμιλο, οι οποίοι διαθέτουν ισχυρά αγωνιστικά σύνολα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα σε αυτό το επίπεδο είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ημίθεου, ομάδα της Νάουσας.

Οι Ημαθιώτες διαθέτουν ένα έμπειρο και αρκετά ποιοτικό – για την κατηγορία – σύνολο και θεωρούνται μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Είναι τέτοια τα δεδομένα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, που προϊδεάζουν για έναν δύσκολο, όσο και ενδιαφέροντα αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας, το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής 19/11.

Το απόρθητο «Αντώνης Κωνσταντινίδης»

Το χωρητικότητας 3.000 θέσεων Δημοτικό Στάδιο της πόλης, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα ο Φ.Α.Σ. Νάουσα (Φιλοπροοδευτικός Αθλητικός Σύλλογος Νάουσα, είναι η πλήρης επωνυμία της ομάδας), στη μέχρι τώρα πορεία της Νάουσας στο πρωτάθλημα έχει διατηρήσει το αήττητο.

Για την ακρίβεια, δεν είναι απλώς αήττητο, αλλά αποτελεί σημαντικό εργαλείο στην προσπάθεια της ομάδας από την Ημαθία να μείνει σε επαφή με τα υψηλά βαθμολογικά κλιμάκια, καθώς έχει μόνο νίκες στο «Αντώνης Κωνσταντινίδης». Μάλιστα, αυτές οι νίκες ήρθαν χωρίς καν να παραβιαστεί η εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν φτάσει ήδη στους 15 βαθμούς, μετρώντας μόλις δύο λιγότερους από τους 17 του Ηρακλή.

Ενός Ηρακλή, ο οποίος δεν έχει καταφέρει αντίστοιχο επίτευγμα με τους Ναουσαίους, καθώς μετρά ήδη δύο εντός έδρας ισοπαλίες, εκ των οποίων η μία με κάποιες συγκεκριμένες και αξιοσημείωτες ιδιαιτερότητες. Ο λόγος γίνεται για την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αγροτικό Αστέρα, καθώς αφενός μεν διεξήχθη στην Επανομή και όχι στο Καυτανζόγλειο, αφετέρου δε, δεν είχαν προλάβει να πραγματοποιηθούν οι μεταγραφικές προσθήκες και τον αγώνα «έβγαλαν» οι πιτσιρικάδες. Η επόμενη εντός έδρας ισοπαλία του «Γηραιού» ήλθε υπό κανονικές συνθήκες, καθώς αφορά στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας στο Καυτανζόγλειο, όπου συμμετείχαν και τα νέα αποκτήματα.

Προετοιμάζονται για σκληρή μάχη

Στον Ηρακλή αντιλαμβάνονται τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης στη Νάουσα και προετοιμάζονται αναλόγως. Ο Σάκης Αναστασιάδης αποφόρτισε για ένα διήμερο τους κουρασμένους από την περιπέτεια των πυκνών χρονικά αγώνων της περασμένης εβδομάδας παίκτες του, με αποθεραπεία τη Δευτέρα και ρεπό την Τρίτη.

Από σήμερα, Τετάρτη 15/11, η ομάδα μπαίνει στη διαδικασία της προπαρασκευής για τον κυριακάτικο αγώνα, με στόχο να προετοιμαστεί σε υψηλούς ρυθμούς σε τακτικό επίπεδο, προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμη στη δύσκολη αποστολή «εκπόρθησης» της αντίπαλης έδρας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top