Πατέλης: “Αθωώθηκε ο πρόεδρος της ΑΘ10, χρειάζεται επενδυτή ο Ηρακλής”

Ο Θεόφιλος Πατέλης μίλησε για την δικαστική νίκη της Αυτόνομης Θύρας 10 επί του Αχιλλέα Μπέου

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γνωστός δικηγόρος, Θεόφιλος Πατέλης, και μίλησε για το δικαστήριο που είχε ο πρόεδρος της ΑΘ 10 και το αποτέλεσμα αυτού αλλά και το πώς βλέπει τα πράγματα στον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Στο πρώτο του σχόλιο ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που πρόεδρος ομάδας που μηνύει πρόεδρο συνδέσμου ομάδας. Υπήρχε ανακοίνωση της ΑΘ 10 κατά του Μπέου όταν βρισκόταν στον Ολυμπιακό Βόλου, για το θέμα του διαιτητή της αναμέτρησης του Ηρακλής-Παναιτωλικός και την ανάμειξη που είχε ο κ.Μπέος με τον ελ λόγω διαιτητή. Ο Ηρακλής θα ανέβαινε απευθείας και δεν θα πήγαινε στα μπαράζ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι ο κ.Μπέος τιμωρήθηκε με απείθεια, χρηματικό πρόστιμο, αδικομαρτυρία και ο πρόεδρος του συνδέσμου αθωώθηκε γιατί δεν κρίθηκε δεδομένο ότι έγραψε αυτός την ανακοίνωση».

Για το πώς βλέπει τα πράγματα στον Ηρακλή: «Σίγουρα ο Ηρακλής έχει περάσει στα χέρια όλων, είναι μια προσπάθεια που ελπίζω να έχει ευτυχή κατάληξη. Ο Ηρακλής έχει μόνο στόχο την άνοδο, πρέπει να ανέβει και θα ανέβει. Πρέπει να βρει χρηματοδότης γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να βάλει τόσα χρήματα όσα μπορεί ένας επενδυτής».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top