- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο «Μέγας Χορηγός» και οι καταληκτικές επαφές…

Ο πλέον βασικός στόχος της «κυανόλευκης» διοίκησης είναι η εξεύρεση οικονομικών πόρων, προκειμένου η ομάδα να κατορθώσει να ανταπεξέλθει στις πολλές και πολλαπλές απαιτήσεις της καθημερινότητας. Και μία βασική επιδίωξη προς αυτήν την κατεύθυνση είναι η κατάληξη σε συμφωνία με επιχείρηση η οποία θα αναλάβει το ρόλο του «Μεγάλου Χορηγού» του ποδοσφαιρικού Ηρακλή για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αφορά, βεβαίως, σε διαφημιζόμενο στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας της ομάδας, δηλαδή στην κεντρική χορηγία της σεζόν, την οποία αποζητά κάθε Σωματείο, σε μία προσπάθεια να αυξήσει τις προϋπολογισμένες εισροές του. Στον Ημίθεο το όλο θέμα φαίνεται να κινείται σε εξαιρετικά καλό δρόμο και αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις.

Οι τελικές συζητήσεις

Εδώ και μερικές εβδομάδες, οι επιτελείς του Τμήματος έχουν επαφές με κάποιες εταιρείες και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να καταστούν χορηγοί φανέλας και – προσφάτως – έχουν καταλήξει σε μία επιχείρηση, η οποία είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό να κερδίσει το χώρο προβολής στο μπροστινό μέρος της επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης των «κυανολεύκων».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουμε φτάσει σε στάδιο καταληκτικών συζητήσεων για το όλο θέμα και ότι απομένει να ρυθμιστούν κάποια διαδικαστικά (πλην όμως σημαντικά) ζητήματα, ώστε να προκύψει η οριστική συμφωνία και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Αν και εφόσον τις αμέσως επόμενες μέρες το θέμα του «Μεγάλου Χορηγού» (όρος που χρησιμοποιούν στον τομέα του marketing τα αθλητικά Σωματεία για να διακρίνουν τον κεντρικό διαφημιζόμενο από τους υποστηρικτικούς χορηγούς) κλείσει οριστικά και θετικά, η διοίκηση θα δημοσιοποιήσει, αλλά και θα προβάλλει αναλόγως την εν λόγω συμφωνία.

Σαφέστατα μία τέτοια εξέλιξη θα αποβεί ανακουφιστική για τον τομέα των οικονομικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιρικού Ημίθεου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει δοθεί τόση βαρύτητα στο όλο εγχείρημα.