Συνάντηση του ΓΣ Ηρακλή με τον Γιώργο Βασιλειάδη

Με τον Υφυπουργό αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα μέλη της προσωρινής διοίκησης του Ερασιτέχνη Ηρακλή.

Ερασιτέχνης

Την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη είχαν τα μέλη της προσωρινής διοίκησης του ΓΣ Ηρακλή. Στην συζήτηση των δύο μεριών τέθηκαν όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη Ηρακλή, βασικό θέμα της συνάντησης όμως ήταν το φλέγον ζήτημα των χρεών που περιορίζουν τα τελευταία χρόνια το σωματείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλή

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη είχαν σήμερα (14/11) εκπρόσωποι της προσωρινής διοίκησης του ΓΣ Ηρακλής, στο περιθώριο της επίσκεψης του τελευταίου στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να επιθεωρήσει τα έργα που έγιναν πρόσφατα στο Στάδιο, αλλά και σε άλλους αθλητικούς χώρους της πόλης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη Ηρακλή, με πρώτο και κύριο φυσικά, αυτό των χρεών που δημιουργήθηκαν από συγκεκριμένα πρόσωπα και κρατούν δέσμιο τον σύλλογο εδώ και πολλά χρόνια.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Αθλητισμού, φάνηκε να αναγνωρίζει τις θετικές προσπάθειες και τα βήματα προόδου που έγιναν το τελευταίο διάστημα από την προσωρινή διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής και δεσμεύτηκε να επανεξετάσει σύντομα όλα τα ζητήματα που αφορούν τον «κυανόλευκο» σύλλογο.

Back to Top