- Bluearena - https://bluearena.gr -

Καραντασιάδης: “Θα δίνουμε τα πάντα για τον κόσμο”

Ο αρχηγός του Ηρακλή, Άγγελος Καραντασιάδης, μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», για την νίκη του Ηρακλή επί του Μακεδονικού, για την εικόνα της ομάδας αλλά και για την επιθυμία του να αγωνιστεί με την “κυανόλευκη” φανέλα η οποία έγινε πραγματικότητα

 

Για την νίκη του Ηρακλή: «Ήταν μια δύσκολη νίκη αλλά το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί που θα σε βοηθήσουν να σκαρφαλώσεις στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

 

Για την εικόνα της ομάδας: «Είμαστε μια ομάδα ούτε ενός μήνα και έχουμε καταφέρει να κάνουμε ένα νικηφόρο σερί αγώνων. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, καθώς το να παίζεις τρεις αγώνες μαζί είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το απολαμβάνουμε αυτό το σερί και μας δίνει θάρρος και ψυχολογία για την συνέχεια».

 

Για την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ηρακλή: «Ήταν κάτι που το ήθελα και επέμενα να πάρω μεταγραφή στον Ηρακλή. Αισθάνομαι δικαιωμένος, γιατί είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και θέλω να συνεχίσουμε με νίκες».

 

Για τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και απαιτητικό. Η ομάδα που έχω ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι ο Μακεδονικός. Ήταν μια καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θεωρώ πως ο Μακεδονικός θα είναι ψηλά και θα μας ανταγωνιστεί, ωστόσο εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πηγαίνουμε πάντα για τη νίκη και να φτάσουμε στην κορυφή».

 

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή για αυτό. Είχα μεγάλη χαρά όταν μου ανακοίνωσε το τεχνικό επιτελείο ότι θα είμαι αρχηγός και θα υποστηρίζω το περιβραχιόνιο σε κάθε αγώνα».

 

Για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο: «Πρωτίστως με τις καλές εμφανίσεις θα επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι οδηγός στην νέα προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής μαζί με τους ιθύνοντες της ομάδας. Είναι δίπλα μας, τον ευχαριστούμε και σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τα πάντα για να τον κάνουμε χαρούμενο και να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο».

 

Για τον Ρόβα: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να παίξει στα πλάγια, αλλά και ως σέντερ φορ. Μας δίνει λύσεις, έχει σκοράρει πέντε φορές και είναι σε καλή φόρμα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι».