- Bluearena - https://bluearena.gr -

Καλαϊτζίδης: «Δύσκολο, αλλά ελπίζω…»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Σ.Α.Κ. τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, εκφράζοντας την ελπίδα του για άνοδο της ομάδας στη Basket League.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο 33χρονος άσος του Ημίθεου, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις:

-Δημήτρη, νικήσατε πιο δύσκολα από όσο μαρτυρά το 78-68. Θεωρείς ότι αιφνιδιαστήκατε από τον αντίπαλο; Νιώθατε πίεση επειδή προερχόσασταν από ήττα;

“Η Καστοριά έχει πολύ καλή ομάδα, διαθέτει καλό υλικό. Παρότι είχαμε τον έλεγχο στο ματς, δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Καταφέραμε τελικά να κερδίσουμε και πλέον προχωράμε. Τώρα υπάρχει πάλι διακοπή και πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να παραμείνουμε σε ρυθμό”.

-Πιστεύεις ότι εφέτος θα καταφέρετε να πάρετε το εισιτήριο της ανόδου;

“Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Το πρωτάθλημα είναι σαν μαραθώνιος και υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Το Περιστέρι έχει κάνει πολυ καλό ξεκίνημα, έχει δυνατή ομάδα, όπως έχουμε κι εμείς. Δεν θα είναι εύκολο αλλα ελπίζω όπως είπα να τα καταφέρουμε”.

-Επόμενος αντίπαλος σας είναι το Ψυχικό στην έδρα σας. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;

“Το παιχνίδι με το Ψυχικό ειναι δύσκολο, όπως άλλωστε ολα τα ματς στο πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα με πολλά έμπειρα παιδιά κι έχει έναν προπονητή, ο οποίος βρίσκεται αρκετά χρόνια στον πάγκο της. Μάλιστα στο παιχνίδι με το Περιστέρι, νικούσε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.