- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ανακοίνωσε υποστηρικτική χορηγία το βόλεϊ

Ανανέωση συνεργασίας με υποστηρικτικό χορηγό της ομάδας ανακοίνωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή, ενώ καταβάλλονται συντονισμένες προσπάθειες να αυξηθούν αυτού του επιπέδου οι συμφωνίες, με σκοπό την προσέλκυση εσόδων.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρία Condito. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας, να αντιλαμβανόμαστε την σταθερή και έμπρακτη συμπαράσταση σας εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Η Condito είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες τροφίμων στην Ελλάδα, πρωτοπόρος στον τομέα των εξαγωγών με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες. Σε μία ιδιόκτητη, ειδικά σχεδιασμένη παραγωγική μονάδα μεγέθους 6.000 m2 στη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης στη Σίνδο, η Condito παράγει προϊόντα μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας, σαλάτες και διάφορα dips & dressings, με την παραγωγή της σήμερα, να ανέρχεται σε 10.000 τόνους προϊόντων ετησίως.

Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις για υγιεινή διατροφή η Condito στρέφεται σήμερα στην έρευνα για την ανάπτυξη ασφαλών και υγιεινών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ειδικών τμημάτων της αγοράς ενώ επίσης ερεύνα τα περιθώρια ανάπτυξης προϊόντων για παιδιά».