Για ένα ακόμη τρίποντο…

Ο Ηρακλής αποφασισμένος να ξεπεράσει τις δυσκολίες του αγώνα με τον Μακεδονικό και να συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών.

Στο δρόμο των επιτυχιών, που έχει ανοίξει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θέλει να συνεχίσει να πορεύεται η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη. Ο Ηρακλής κοντράρεται σήμερα το απομεσήμερο στο Καυτανζόγλειο με τον Μακεδονικό και στοχεύει μόνο στο τρίποντο, που θα τον διατηρήσει σε απόλυτη επαφή με την κορυφή του Ομίλου.

Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να πάρουν τα ηνία της τοπικής αναμέτρησης από την εκκίνηση και να επιβάλλουν το ρυθμό τους στον αντίπαλο. Ένα γρήγορο γκολ θα εξυπηρετούσε καταλυτικά τις επιδιώξεις των γηπεδούχων, καθώς γνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο σοβαρό, αγωνιστικό, καλά οργανωμένο κι έμπειρο, ο οποίος βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω τους σε βαθμολογικό επίπεδο.

Εκτός ο Σαββελίδης, εντός ο Κυριακίδης

Στην αποστολή της αναμέτρησης δεν πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή ο Βλάντο Σαββελίδης, ο οποίος στάθηκε αδύνατον να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, λόγω της χρονικής πυκνότητας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «κυανολεύκων» αυτήν την εβδομάδα, ενώ, στον αντίποδα, ο Σάββας Κυριακίδης δεν ταλαιπωρήθηκε επί μακρόν από τον τραυματισμό στο χέρι, που απεκόμισε από την αναμέτρηση στη Νέα Μηχανιώνα και συμμετέχει κανονικά.

Πέραν του Σαββελίδη και των μακροχρόνιων απόντων, Παναγιωτούδη και Καλλιβωκά, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε και ο Γκουτσίδης, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς προπόνησης το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι ανέτοιμος (ίσως «δει» αποστολή από την αμέσως επόμενη αγωνιστική).

Αναλυτικά οι «18» του Σάκη Αναστασιάδη για το παιχνίδι με τον Μακεδονικό είναι οι:

Γιούδας, Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Παπαδόπουλος, Υφαντίδης, Αθανασίου Π., Κρυστάλλης, Ρόβας, Μούδιος, Δραγάνης, Ανδρεάκος, Αθανασίου Α., Καστριτσέας, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Πτηνόπουλος, Στεφανής.

Διατηρεί το βασικό σχήμα

Ο κόουτς του Ημίθεου αναμένεται να καταλήξει στους ίδιους αρχικούς «11» με την αναμέτρηση της Νέας Μηχανιώνας, λόγω και της συνέχισης της παρουσίας των ίδιων προβλημάτων απουσιών.

Συγκεκριμένα – πιθανότατα – σε σχηματισμό «4-4-2», θα παρατάξει τον Γιούδα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα, δεξιό στόπερ τον Καραντασιάδη και αριστερό τον Καστριτσέα, δεξιό μπακ τον Ρεβυθόπουλο και αριστερό τον Κυριακίδη. Στη μεσαία γραμμή, στον κεντρικό άξονα τον Παντελή Αθανασίου (ως καθαρό «κόφτη») και τον Αντώνη Αθανασίου (ως «οκτάρι»), δεξιά τον Πτηνόπουλο και αριστερά τον Υφαντίδη. Στην επίθεση, σε ρόλο σέντερ φορ τον Παπαδόπουλο και σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού τον Ρόβα.

Στις 15:00, με live streaming από το «Iraklis TV»

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Μακεδονικού θα διεξαχθεί σήμερα, Κυριακή 12/11, στις 15:00, στο Καυτανζόγλειο και θα καλυφθεί σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Γυμναστικού Συλλόγου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, www.iraklis.club και το κανάλι «Iraklis TV».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top