Επιστροφή στις «ροπαλιές»

Ο Ηρακλής επικράτησε της Καστοριάς στο Ιβανώφειο με 78-68 και επέστρεψε στις νίκες για το πρωτάθλημα της Α2

Ηρακλής, Μπάσκετ

Πάση θυσία ήθελε τη νίκη σήμερα ο Ηρακλής απέναντι στην Καστοριά, πράγμα που έγινε, με τον Ημίθεο να επιστρέφει στις νίκες (78-68) μετά την ήττα από τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι με την πρώτη περίοδο να βρίσκει τον Ηρακλή μπροστά στο σκορ με ένα πόντο (19-18).

Περίπου ίδια εικόνα είχε και το δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Ηρακλή να κυμαίνεται –σχεδόν- στους ίδιους πόντους επιθετικά, αλλά να έχει σφίξει την άμυνά του, δίνοντας την ευκαιρία να αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα με το τέλος του ημιχρόνου (37-31).

Στην τρίτη περίοδο ο Ηρακλής είχε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι, καθώς η διαφορά ανέβηκε σε διψήφιο αριθμό, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να κρατήσουν την διαφορά τους από τους φιλοξενούμενους, με την Καστοριά να βρίσκει πολλές λύσεις επιθετικά λίγο πριν το φινάλε του δεκαλέπτου και να μειώνει στους τέσσερις (54-50).

Κάπου εκεί φάνηκε πως το ματς θα πήγαινε σε φινάλε-θρίλερ που μας συνηθίζει ο Ηρακλής, ωστόσο η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή με ένα ξέσπασμα στην αρχή του τετάρτου δεκαλέπτου, έστειλε και πάλι την διαφορά σε διψήφιο νούμερο. Στα μισά της περιόδου η Καστοριά προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και το φινάλε βρήκε νικητή τον Ηρακλή (78-68).

Εννέα παίκτες σύνολο τελείωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων, εκ των οποίων τέσσερις ήταν από πλευράς Ηρακλή, ενώ πέντε ήταν για την Καστοριά.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ   78-68

Δεκάλεπτα: 19-18, 18-13, 17-19, 24-18

Γήπεδο: Ιβανώφειο

Διαιτητές: Στ. Ταρενίδης – Φακίτσας – Γερακίνης (Αστρεινίδης)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Β. Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 10 (1), Τσούκας, Τότσιος 9, Παπαδιονυσίου 2, Δεληγεώργης, Χαριτόπουλος 4, Γκαγκαλούδης 14 (1), Κακαρούδης 18 (2), Γιαννακίδης 3 (1), Μπούμπαλο 6, Κάτσιος, Καλαϊτζίδης 12 (3)

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Γ. Σούλιος): Κυριακόπουλος 11 (1), Μπρόζος 12 (1), Γεωργιάδης, Απιδόπουλος 4, Ελευθεριάδης 6, Ναούμης 11 (3), Κακλαμάνος, Τερσενίδης, Αντωνίου, Χαρισμίδης 12, Μπένας 12, Τούσκας

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top