«Ανοιχτή γραμμή» για προσωποποίηση χρεών και Καυτανζόγλειο…

Επαφές του ποδοσφαιρικού Ηρακλή για την επόμενη μέρα της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες και το θέμα της έδρας…

Η επιτυχία της «κυανόλευκης» επανεκκίνησης προϋποθέτει και θετικές εξελίξεις για την «επόμενη μέρα» της ομάδας, όταν το ποδοσφαιρικό Τμήμα θα μετάσχει σε επαγγελματική κατηγορία (αρχικώς στη Football League) και θα πρέπει – εκ νέου – να συσταθεί ΠΑΕ. Για αυτόν τον σκοπό, παρά τα πολλά προβλήματα της καθημερινότητας, οι διοικούντες του Τμήματος έχουν αποδυθεί σε μία προσπάθεια για ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν το «μετά».

Στο πλαίσιο αυτής της προτεραιότητας, οι «κυανόλευκοι» ιθύνοντες έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τις αρμόδιες αρχές, τόσο για το θέμα της προσωποποίησης των χρεών, όσο και της απρόσκοπτης συνέχισης χρήσης του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Προχωρά η απόλυτη προσωποποίηση

Προσφάτως πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανθρώπων του ποδοσφαιρικού Ηρακλή με αρμόδιους πολιτειακούς παράγοντες και ετέθη από την πλευρά της ομάδας το θέμα της ανάγκης για απόλυτη ταύτιση των χρεών των ΠΑΕ με τα πρόσωπα των μεγαλομετόχων, οι οποίοι φέρουν την απόλυτη ευθύνη για αυτά.

Στον Ημίθεο επιχειρούν να αποφύγουν το ισχύον καθεστώς, το οποίο προβλέπει την αναβίωση των χρεών της ΠΑΕ του Παπαθανασάκη, αμέσως μόλις η ομάδα ανέβει κατηγορία και συστήσει τη νέα ποδοσφαιρική εταιρεία της.

Από την πλευρά τους οι κυβερνητικοί φορείς δηλώνουν απολύτως θετικοί σε αυτήν την προοπτική και εξηγούν ότι και η βούληση των οικονομικών υπουργείων αφορά στην απόλυτη προσωποποίηση των χρεών και απόδοσή τους αποκλειστικά στους δημιουργούς τους (βλ. Παπαθανασάκης), ώστε και ο νόμος να καταστεί δικαιότερος, αλλά και η πίεση εισπραξιμότητας να καταστεί πιο συγκεκριμένη.

Καμία ανησυχία για Καυτανζόγλειο

Ως προς το θέμα της γηπεδότητας, οι επαφές των ανθρώπων του «Γηραιού» με το υπουργείο Αθλητισμού κλίνουν προς το συμπέρασμα ότι τίποτε δεν θα διαταράξει την ομαλή χρήση του Σταδίου από τους «κυανολεύκους», όπως ακριβώς συμβαίνει τα τελευταία 60 σχεδόν χρόνια, παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα και… ποθούμενα από πλευράς του μελλοντικού… «συγκατοίκου»…

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top